Bizniszvitamin: Adózás 2023

Hunguest Hotel Fenyő, Csíkszereda Ismeretterjesztő
Kóstolj bele újra, a Bizniszvitaminba!
A Romániai Magyar Közgazdász Társaság Csíkszeredai fiókja (RMKT Csíkszereda) és a Csíki Vállalkozók Egyesülete (CsVE) közös szervezésében, újraíndítjuk Bizniszvitamin sorozatunkat, amelynek a Hunguest Hotel Fenyő ad otthont.
Milyen akadályokba ütközünk a tavaly év közepén már beharangozott adóváltozások kapcsán? Rengeteg felmerülő, és még mindig megválaszolatlan kérdés halmozza el a vállalkozókat, mai napig homály fedi be az adóváltozások gyakorlatba ültetését illetően a vállalkozókat. Lassan zárnunk kell az idei első könyvelési hónapot az új szabályoknak megfelelően, de nem biztos, hogy tudjuk hogyan… Idei első Bizniszvitaminunk meghívottjai Lázár Anna és Fülöp Árpád Zoltán előadásából most fény derül a homályra 😊
Na de mi is a Bizniszvitamin?
A Bizszinvitamin célja a fejlődni vágyó helyi vállalkozók szakmai tudásának, látókörének bővítése, sikeres együttműködések létrejöttének, megerősítésének támogatása, mindez nem csak egy száraz találkozó formájában, hiszen egy jó reggeli után minden könnyebb. 😉
Terveink szerint havonta értékes és hasznos témákkal várjuk a fejlődni vágyókat, melyek mellé energiadús kávét és reggelit kínálunk.
A szakmai részt mindig egy gyakorlati tudással is rendelkező meghívott biztosítja.
Idei első meghívottaink mindketten számviteli szakértők és tudjuk, hogy rengeteget tanulmányozták az új adóváltozásokat, és olyan tudásra tettek szert, hogy, ha nekünk csak a felét is adják át, már jó úton haladhatunk vállalkozásunkkal. Sokat tanulhatunk tőlük tehát, ha részt veszünk a szóban forgó eseményen.
Gyere és töltődj fel aktuális gazdasági infókkal egy kávé és reggeli mellett!
Helyszín: Hunguest Hotel Fenyő – Laurus 1 konferencia terem , N. Balcescu u. 11 sz.
Dátum/Időpont: 2023. Február 9. csütörtök, 9 óra
Részvételi díj: 60.00 RON, CsVE/RMKT Tagoknak: 40.00 RON
Az ár tartalmazza a szakmai előadáson való részvételt, reggelit, kávét, vizet.
Az eseményre a helyek száma korlátozott. A részvétel előzetes online regisztrációhoz kötött.
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/aEgSwrLSe8kKuRFLA
Jelentkezési határidő: 2023. február 8, szerda, 12 óra
Várunk szellemi táplálékkal és finom reggelivel!