BEVEZETÉS A SZEMÉLYISÉGZAVAROK DIMENZIÓIBA

Online Tudomány, oktatás
Időpont: 2023. MÁJUS 6., SZOMBAT, 10:00–15:30 UTC+03
Egy átfogó képzés, ami körüljárja a pszichés problémák egy nagy csoportját, a személyiségzavarok témáját. A hétköznapi életben bélyegként használt címke tudományos és szakmai hátterét járjuk körül ezen a kurzuson.
Oktatónk, Dr. Halmai Tamás klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, PhD., átfogó ismeretek nyújt a személyiségzavarok kialakulásának okairól, jellemzőiről és a terápiás lehetőségekről.
A képzés során kiemelten járjuk körül a borderline személyiségzavar, a nárcisztikus személyiségzavar és az antiszociális személyiségzavar/pszichopátia témáját is.
Izgalmas képzésünket ajánljuk pszichológus hallgatóknak, akik az egyetemi keretek közt oktatottnál életszerűbb és mélyebb ismereteket szeretnének szerezni a témában, érdeklődő laikusoknak és segítő foglalkozásúaknak, akik munkájuk kapcsán találkoznak a személyiségzavarok jelenségével.
Gyere el képzésünkre:
-Ha szeretnéd tudni és érteni, hogy néznek ki a személyiségzavarok a valóságban és honnan ismerheted fel, hogy egy érintettel találkozol?
-Ha a hétköznapi értelménél alaposabban szeretnéd ismerni a személyiségzavar kifejezés jelentését!
-Ha szeretnéd érteni, hogy munkád vagy egyéb érintettséged kapcsán hogyan hat rád az, hogy ilyen típusú problémával élők vannak a környezetedben!
-Ha szeretnéd megérteni, hogy milyen a világ az egyes személyiségzavarok szemüvegén át nézve, ha érteni szeretnéd, hogy látják a világot ők, hogy működnek és mik a motivációk?
-Ha érteni szeretnéd, milyen kiváltó okok és traumák vezetnek személyiségzavarokhoz!
Tematika:
-A személyiségzavar fogalmának körüljárása, kialakulási okainak áttekintése
-A borderline személyiségzavar
-A nárcisztikus személyiségzavar
-Az antiszociális személyiségzava/Pszichopátia
-Pszichoterápiás lehetőségek és ellátórendszer, intézményrendszer
-Mitoszok és valóság a témával kapcsolatban
Képzés díja: 40.000 Forint /fő.
A regisztrációs felület alább található:
https://www.annomental.hu/…/fuggosegek-arnyekaban…/…