Balogh Petya erdélyi Kilövés tanfolyam

Harghita Business Center, Székelyudvarhely Ismeretterjesztő

2023. MÁJUS 8., HÉTFŐ, 9:00–19:00 UTC+03

Vállalkozásba vágnál, de nem tudod, hol kezdd el? Már unod a főnököd képét és eldöntötted, hogy a saját magad ura leszel? Újévi fogadalmad egy saját cég beindítása volt? Akkor ez most neked szól!

A tanfolyamot Balogh Petya tartja élőben, együtt töltve egy napot a résztvevőkkel, interaktívan. 25+ év cégépítési tapasztalat, egy díjnyertes mobiljáték cég és egy világsikerű navigációs cég (NNG) felépítésének és exitjének tanulsága. Több, mint 40 angyalbefektetés, többezer óra startup vezető mentorálás tapasztalatai. Közös befektetés több, mint egy tucat VC-vel. Közel 10 milliárd forint saját portfóliócégekbe bevont külső tőke.

Miért pont én?
Mint utólag kiderült, én már akkor startupokat építettem, amikor még azt sem tudtuk, hogy így hívják. Több, mint 25 év startup építése, két világsikerű cég felépítésében való résztvétel alapítóként és vezetőként, 40+ startup befektetés tapasztalatai. Ha most kezdeném újra, mindezzel a tudással és tapasztalattal, biztos meg tudnék magamnak spórolni pár évet. Sőt, talán neked is, ha ezen az úton indulnál el.