Autogén tréning-online a Feldmár Intézetben

online esemény Ismeretterjesztő
Relaxáció, stresszkezelés önismerettel fűszerezve
– ősszel az 5. autogén tréning csoportunk indul a Feldmár Intézetben!
Az autogén tréningre lassan csodaszerként tekintek, annyira pozitív visszajelzéseket kapok a csoportjaimon. Nagyon szeretem ezt a módszert, mert amellett, hogy igen hatékony, egy finom technika, egyáltalán nem bántó vagy provokatív. Hatékony megoldás lehet szorongás- és stresszoldásra, alvászavarokra, stb. és mivel segítségével a szervezet önregenerálódási folyamatai felélénkülnek, rendszeres gyakorlásával kiegyensúlyozottabb testi, lelki és szellemi állapotot érhetünk el.
Rendkívül felemelő rádöbbenni, hogy saját magunk gyógyítói lehetünk, megélhetjük kontrollunkat saját szervezetünk felett, és átélhetjük, milyen fantasztikus változásokat teremthetünk magunkban mi magunk.
A csoportfolyamat során közelebb kerülünk a testünkhöz, elkezdünk figyelni jelzéseire, és megpróbálunk minél jobban reagálni rájuk. Emellett a lelkünkkel is kommunikálunk, és igyekszünk ráérezni, meglátni, milyen erős áthallások figyelhetők meg a testünkre és a lelkünkre vonatkozó szavak, kifejezések között.
Amellett tehát, hogy elsajátítasz egy szuper önnyugtató technikát, játszunk is egy kicsit. Ugyanakkor ez a „játék” igen mély meglátásokhoz, felismerésekhez vezethet, és általában vezet is, ha beleadod magad a folyamatba. Én már alig várom, hogy összejöjjön egy jó kis csoport, és lássuk a változásokat, alakulásokat!
Technikai információk: a módszer elsajátítása 10 hét (heti 1 alkalom), melyet a napi 2-3 gyakorlás (3-5 perc), és annak írásos nyomon követése, naplózása egészít ki. A csoport indulása előtt egy ingyenes személyes konzultáció is a tanfolyam része, melyen picit beszélek a módszer elméleti hátteréről, a folyamatról, a technikai információkról, illetve felteheted kérdéseidet.
A tanfolyamot tartja: Váradi J. Csilla – pszichológus, coach, autogén tréner
A tanfolyam 10 alkalmas, alkalmanként 1,5-2 órás (létszámtól függően), online, csoportos formájú. Csoportlétszám: 5-8 fő
Időpont: 2021. szeptember 23-tól csütörtökönként 18:30
A tanfolyam díja: 65.000 Ft, mely 2 részletben is fizethető
Bővebb információ: vagy 0630/6543069
Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 13., illetve a szabad helyek függvényében