Álarcos bál 2019

Sétatéri Kaszinó, Kolozsvár Zene

Ha farsang, akkor ismét Álarcos bál, immár ötödik alkalommal! Várjuk a társasági tánc szerelmeseit február 23-án, szombaton, 20 órakor a Sétatéri Kaszinó dísztermébe.

Idén újra különleges meghívottak színesítik eseményünket, Miles Chapman és Stefania Vitacca standard bemutatóját tekinthetjük majd meg. A bált megelőző napon táncórát is tartanak majd, amelyet külön eseményként hirdetünk meg.

A belépés rendezvényünkre ezúttal is csak ELŐVÉTELBEN VÁLTOTT MEGHÍVÓVAL lehetséges, amelyet a tánciskolában (Bukarest u 15 szám), 30 lej adomány fejében lehet kiváltani hétköznap 18:00 és 21:30 között, január 22-étől kezdődően a készlet erejéig. A meghívók száma 120 darabra korlátozott, így ajánlott időben beszerezni a meghívót! A belépő ára tartalmazza az enni- és innivalót is.

Hagyományteremtő eseményünk főszereplői a társasági tánc, az időtlen elegancia és a szép álarcok lesznek, ennek megfelelően a báli öltözet (kis- vagy nagyestélyi ruha, öltöny, nyakkendő) – akárcsak a viselt álarc – ajánlott.

Az esemény támogatója a Royal Diamonds. A szerverzésben partnerünk a Kaszinó Kulturális Központ, Kolozsvár Polgármesteri Hivatala, és a Culina