A zene legyőzi a rákot

Online Zene

Időpont: 2022.07.05

 

A Voces-ProArt Kulturális Egyesület szervezésében július 5-én, kedden 17.30 és 20.00 órától a sepsiszentgyörgyi és csíkszeredai zenészekből alakult Slang Gospel-Band együttes adománygyűjtő koncertet tart a Tamási Áron Színházban. Az adományokból begyűlt összeg Cserkész Adalbert-Jimmy, daganatos beteg kezelési költségeihez járul hozzá.
Az együttes tagjai: Luiza Zan énekesnő, Bene Zoltán – billentyűk, Ferenczi Tihamér – zongora, Gáspár Álmos – gitár, Kerezsi Csongor – basszusgitár, Cserkész Adalbert-Jimmy – dobok, valamint a 16 tagú Snaps és a Voces kórus tagjai. Meghívott vendég: Gyárfás István, Magyarország neves gitárosa.
A koncerten rövid ismertetőt tartanak a személyre szabott onkológiai kezelésről az Oncompass Medicine munkatársai: dr. Bánki Endre operatív igazgató, Miklós Magdolna országos igazgató, Dr.Fejér Enikő onkológus főorvos, Dan Cimpoeru ügyvéd, illetve a LAB Életmentő Kupakok alapítója és elnöke, Bács Emese és dr. Bíró András, a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház urológus szakorvosa.
A belépés ingyenes, a helyek száma korlátozott. Helyjegyet a sepsiszentgyörgyi központi jegyirodában lehet kiváltani hétfőn 16 óráig. A szabadon maradt helyekre az előadások előtt, a helyszínen is lehet jegyet váltani.