A PAJZSMIRIGY EGÉSZSÉGE

Online Ismeretterjesztő
A pajzsmirigy egészségéről beszélget holisztikus szemlélettel Dr. Rusvai Beáta és Szántai Zsolt AZ EGÉSZSÉG MINDENKIÉ ingyenes tudássorozat keretén belül április 19-én, szerdán 19h-tól a BodyWakes Facebook oldalán.
Miért tettük fókuszba ezt a témát?
Azért, mert tanulmányok szerint a lakosság 30-50%-a érintett valamilyen formában a pajzsmirigy rendellenes működése kapcsán.
Az akadémiai orvosláson túl, nagyon széles eszköztár lehet annak a kezében, aki bővíti tudását ebben a témában és alkalmazza azokat a természetes terápiás javallatokat, amelyek segítségével jelentős mértékben hozzájárulhat e rendkívül fontos szerv optimális működéséhez és így egészségéhez.
Csak egy kis ízelítő a témákból:
– hogyan működik a pajzsmirigy és mi mindenre vannak hatással hormonjai
– pajzsmirigy diszfunkciók
– pajzsmirigy működésének optimalizálása természetes terápiás módszerekkel holisztikus megközelítésben:
• a pajzsmirigy és a psziché kapcsolata
• a pajzsmirigy és az emésztőrendszer kapcsolata
• a pajzsmirigy és az immunrendszer kapcsolata
• a pajzsmirigy és az idegrendszer kapcsolata
• a pajzsmirigy és a stressz kapcsolata
A téma nagyon összetett és szerteágazó, valamint nagyon sok embert érint, ezért Dr. Rusvai Beáta orvos-természetgyógyász és Szántai Zsolt egészségmentor, a BodyWakes alapítója, egy bő órában igyekszik átfogó képet adni a legfontosabb, holisztikus megközelítésű szempontokról és megoldásokról.
Az INGYENES ONLINE esemény élőben lesz közvetítve itt a BodyWakes Facebook oldalán. Tehát elég, ha a megadott időpontban ellátogatsz, a BodyWakes Facebook oldalára és követed a videós bejelentkezést. Az esemény végén terveink szerint pár, a közvetítés közben felmerült kérdésre is válaszolni fognak az előadók.
Várunk Titeket szeretettel 2023. április 19-én, szerdán, 19 órakor, élőben itt, a Facebook-on!