Szűrés országra: Magyarország

online

FELHÍVÁS a „Kisebbségvédelem Európában” nyári egyetemen való részvételre.

Polgárok Háza

Takaró Mihály irodalomtörténész az online Civil Akadémia vendége 2021. május 10-én 17:30-tól

online

A következő online Civil Akadémia vendégei a Felvidékről érkeznek. Duray Miklós és Gubík László

online esemény

Online: Otello | Giuseppe Verdi

Online: bit.ly

A Bartók Tavasz social media házirendje: https://bartoktavasz.hu/kozossegi-media-hazirend https://bartoktavasz.hu/social-media-policies?

online esemény

A holisztikus szemleletben az egészséges táplálkozás, mozgás mellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül a stresszt, a lelki okokat egy-egy betegség vagy probléma mögött. Ez a továbbképzés a több, mint 20 éves gyakorlatra és természetesen a szakirodalomra támaszkodik, de nem egy irányzat, hanem a beteg tapasztalatok alapján. Mindenkit szeretettel várunk, aki gyógyítással, emberekkel foglalkozik, vagy egyszerűen érdeklődik a téma iránt. A képzés díja: 15000Ft/fő oktató: Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta jelentkezni lehet: A képzés online élő közvetítéssel lesz megtartva.

Online: lnk.gd

Legyen szó márkaépítésről, értékesítésről vagy lead generálásról, a TikTok az idei év legnagyobb durranása, mely a magyar online hirdetői piacot fenekestül felfordíthatja. Az ingyenes webináriumon minden kérdésedre választ ad 60 percben Mezei Alexandra, közösségimédia- és márkakommunikációs üzletágvezetőnk. Ne felejts el regisztrálni az alábbi linken!  https://lnk.gd/123Fli 

Kolozsvári Magyar Opera

VENCZEL PÉTER-ORBÁN JÁNOS DÉNES BÚBOCSKA Ördögmusical három részben / Musical în trei părți Készült Orbán János Dénes ördögregényéből

online esemény

Támogatók: NKA, EMMI Az online előadások csak magyarországi IP címről tekinthetők meg. Az előadás oldala: http://www.tancszinhaz.hu/musor/carmen-online-vetites/1297 Ingyenes vetítés: http://tancszinhaz.hu/tancszinhaz_on

online esemény

Magyarország közepén Pakson egy Duna-parti kisváros polgárai, vezetői és a rendezvények támogatói, koncertekkel, főzőversennyel, magyar nemzeti ételek-italok bemutatójával várják a BLUES, JAZZ, ROCK, GASZTRONÓMIA híveit és a BORBARÁTOKAT, hogy találkozzanak egymással, bemutassák tudásukat, vidám hangulatban kényeztessék el füleiket és gyomruka

online esemény

A képzés díja 15.000FT Oktató: Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta Jelentkezni lehet: email címen A jelentkezést emailben tudjuk csak elfogadni!

online esemény

Megmutatom neked, amiknek meg kell lenni ezután - olvassuk a Jelenések könyvének 4. részében. A koronavírus lejárta utáni forgatókönyvekről sokféle párbeszéd van kialakulóban. Egyesek magabiztosan állítják, hogy semmi sem lesz már ugyanolyan életformánkat tekintve, mint amilyen azelőtt volt, mások ennek ellenkezője mellett érvelnek, mondván, hogy az emberek alig várják, hogy visszatérjenek a megszokott kerékvágásba. Keressük az Ige vezetését ebben a kérdésben is.

online esemény

Regisztráció a következő linken lehetséges: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSerg6YtUwN.../viewform... Az előadás zoom-linkjét a későbbiekben tesszük elérhetővé a regisztrált résztvevők számára. Várjuk önöket szeretettel! Dr. Balogh Rozália, orvos Csanaky Szilvia, klinikai szakpszichológus Kovács Filoména, pszichológus

online esemény

A jelentkezési e-mailnek tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát, lakcímét és a beküldött munka címe az adott kategória címét tartalmazza. Nyeremények témánként (B&H ajándék utalvány) 1. hely: 255$ 2. hely: 190$ 3. hely: 120$ Nyeremények összértéke: 1130$. A fotópályázat fő támogatója a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

online esemény

A mesterséges megtermékenyítéstől a szülés utáni depresszióig. A szülészet pszichológiai-pszichiátriai problémái és terápiás eszköztára

online esemény

Ennek a terméknek a megvásárlásával belépést nyersz élő élményfestésünkre, amelyre facebook oldalunkon kerül sor a megadott időpontban egy zárt csoportban.

otthon

Azokat, akik kaptak már tanúsítványt akkreditált Pompás Napok képzésen, szeretettel várjuk kedvezményes áron, 20.000 Ft/fő részvételi díjért! Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a címen!

Miskolc, Megyeháza, Szemere terem

A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete bemutatkozik a szociális gazdaság tématerületen végzett sokrétű tevékenységével és szolgáltatásaival, valamint a jelenlévők személyesen is megtapasztalhatják az egyesület által kidolgozott interaktív érzékenyítő tréninget is. Továbbá a nap folyamán képet kaphatunk a koronavírus társadalmi vállalkozásokra gyakorolt hatásait feltérképező kutatás eredményeiről és szakértői áttekintést a szociális gazdaság jelenének és jövőjének várható alakulásáról.

Ásotthalom

Bűbájoló – mese, jóga, illatok - hétvégi elmélyülés nőiségedben

1052, Bp, Semmelweis u. 4.

keresztény gyerektábor a 7-12 éves korosztálynak

1052, Bp, Semmelweis u. 4.

Előadások, kiscsoportos beszélgetések (személyes és online), műhelymunkák, szentmise, sportlehetőség, játékos programok, gyerekeknek külön program.

1055 Budapest, Honvéd tér, Gulag Emlékmű

A Gulágokban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány a csatolt meghívóval és a hozzá tartozó programleírással tisztelettel meghívja az érdeklődőket a Totalitárius Diktatúrák Áldozatainak Európai Emléknapja alkalmából tartandó megemlékezésre.

Pesthidegkút, Máriaremetei Kisboldogasszony Bazilika

1052, Bp, Semmelweis u. 4.

Augusztus 7. péntek 18:00 - 01:00 TÁRSas Játék Est - Sok játékkal, tánccal, jó kedvvel, sok jó emberrel

Miskolc, Megyeháza, Szemere terem

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat megbízásából Kapcsolatépítés témakörben tanácsadással egybekötött workshop

Lakitelek

Hagyományos Identitás tábor augusztus 17 - 23-ig Lakitelken.

Szigetcsép

Korszerű gyermekétkeztetésről, a civilek önfenntartó képességének növeléséről és a Falusi Civil Alap forrásairól szól rendezvényünk

Tápiószentmárton

Július 10-éig várják a jelentkezéseket a Hagyományok Háza Ékszerkészítők Tehetséggondozó Táborába .

Kacsóta - Baranya megye

A civil szervezetek önfenntartó képességének növelése Baranya megyében Részletek: www.civilosszefogas.hu/befozes

Ethnika Kulturális Alapítvány - Magyarlapád

Több információt ezen az e-mailen és telefonszámon kaphattok: 0740 576 549 WWW.MAGYARLAPAD.RO

Tépe

A civil szervezetek önfenntartó képességének növelése Hajdú-Bihar megyében Részletek: www.civilosszefogas.hu/befozes

Panyola

A civil szervezetek önfenntartó képességének növelése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Magyarország

A 215/2020. (V.20.) kormányrendelet 3.§ értelmében 2020. június 16. napjától a gyermek- és ifjúsági táborok - napközi és ottalvós szervezésben egyaránt - megtarthatóak, olvasható a Magyar Közlöny 2020.05.20-i számában.

Madarasi Hargita

• Max. létszám: 25 • Jelentkezés, és helyfoglalás 200 lej (15000 Ft) előleg befizetésével: március 31-ig. 📞: +40 745 665 991 Szeretettel várjuk a jelentkezőket! ❤️ ∞ ॐ🙏🏻

Kolozsvár

✨Az erdő sötét és tele van rejtélyes lényekkel. Idén diáknapokkor egy mágikus kalandra hívunk titeket, a csodalények, a faunok, a gigászok és nimfák világába.🌿 További információk hamarosan!