Szűrés országra: Ausztria

Bécs, Muth Theater

Az ausztriai magyarság közös megemlékezése az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából.

A-1060 Bécs, Mariahilferstr. 1D

Ismeretterjesztő délután az Ausztriai Független Magyar Kultúregyesületek Csúcsszervezete szervezésében.

Bécs

Szeptember 24-én fergeteges koncertre és táncházba hívunk Benneteket Bécsben!

A-1060 Bécs, Mariahilferstr. 1C

Idén nyáron is lesz hagyományőrző és kézműves tábor az AMAPED szervezésében Bécsben a nyári szünet utolsó hetében augusztus 30-túl szeptember 03-ig.

A-1060 Bécs, Mariahilferstr. 1C

A nyári szünet első hetében (július 5.-9.), és igény szerint a második héten is (július 12.-16) Menő Mókusok Mozgástábor lesz az AMAPED-ben 6-10 éves gyerekeknek.

Bécs

Mesemondó- és szavalóverseny az AMAPED – Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete szervezésében

1060 Bécs, Mariahilferstr. 1D

Az Ausztriai Magyar Szervezetek Kerekasztala és tagszervezetei egy emléktábla elhelyezésével emlékeznek ebben az évben az 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra.

Bécs

Készítsd el a saját kokárdád! Az AMAPED - Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete pályázatot hirdet kreatív kokárdák készítésére. A technika szabadon választható, nyugodtan rajzoljatok, fessetek, ragasszatok, fűzzetek vagy akár varrjatok: a lényeg, hogy ti készítsétek el!

online

AZ AMAPED - Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete december 6-án 15 órától online biztosít lehetőséget a Fabula Bábszínház "Mikulás ajándéka" című zenés bábjátékának megtekintésére.

1060 Bécs, Mariahilferstr. 1c Alagsor

Az AMAPED – Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete, a BÉMOSSZTE (Bécsi Magyar Oktatást Segítő Szülők és Támogatók Egyesülete) és a Kaméleon Könyvközösség gyermekkönyv akciót hirdet december 6-án éjfélig.

Haus der Begegnung, Ada-Christen-Gasse 2, 1100 Bécs

2020. november 7-én kerül sor idén a Délibáb Bécsi Magyar Kultúregyesület Gálaműsorára és a Nemzetközi Táncháztalálkozóra.

1060 Bécs, Mariahilferstr. 1c Alagsor

Október 20-án 18 órától tart előadást Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára "Civil kurázsi" címmel. Helyszín: Ausztriai Magyar Pedagógiai és Kulturális Központ (1060 Bécs, Mariahilfer Str. 1C) Az előadást követően bemutatásra kerül Szalay-Bobrovniczky Vince nemrég megjelent kötete is. Az előadáson csak az előre regisztrált személyek vehetnek részt! A program alatt maszk viselése és a biztonsági előírások betartása kötelező! Regisztráció: