8LIGHT MINUTES KONCERT

Újszentes Zene

Újra itthon koncertezünk, aminek most különösképpen örülünk, elsősorban azért, mert már rég zenéltünk itthon, s másodsorban azért, mert úgy gondoljuk, ennél tökéletesebben nem is indíthatnánk a nyári koncertezős szezont.

Ezúttal a Bartók Kerékpártúra záróeseményének keretein belül fogunk egy óriásit tombolni veletek. Szóval találkozzunk Újszentesen, június 19-én, 20:00-kor, az idei első nyári, szabadtéri koncertünkön!
A belépés ingyenes.

Az 8Light Minutes, a temesvári magyar közönség által már jól ismert grunge banda, lassan 7 éve alakult, de ezt igazán soha nem tudják pontosan meghatározni. A zenekar számára mindenesetre az elmúlt egy év jelentett nagy mérföldkövet, ugyanis 2021 nyarán megjelent az első albumuk Ébredj fel címmel, mely mostmár minden platformon elérhető. Az együttes leginkább a grunge/pop-rock stílust képviseli. Már jópárszor felléptek a Temesvári Magyar Napok színpadán, de számos más fesztivál színpadán is, akárcsak a marosvásárhelyi Vibe vagy IzolArt fesztivál, valamint előzenekara lehettek az elismert, pécsi 30Y zenekarnak, a Middlemist Red-nek és a Los Angeles-i Crazy Town zenekarnak is.

“Egyszerűen szeretjük amit csinálunk, és ezúttal is készen állunk egy óriásit tombolni veletek június 19-én, Újszentesen a Bartók Kerékpártúra lezárásának keretein belül!”🤘🏽☄️

Szabó Abigél – ének
König Dávid – basszusgitár
Makkai Gergő – gitár, háttér vokál
Tóth István – gitár
Kelemen Márk – dobok
https://www.facebook.com/8LightMinutesBand