8. Vajdasági Piknik

Etyek Egyéb

Nyolcadik alkalommal szervezik meg Magyarországon a Vajdasági Pikniket! Ezúttal is vízpartra invitálják a résztvevőkiet, hogy együtt főzzenek, horgásszanak, szórakozzanak a 8.Vajdasági Pikniken május 20-án szombaton, az Etyek melletti Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőparkban.

Ahogy a Piknik név is sugallja: egy kellemes természetközeli helyen, együtt főzni-sütögetni kötetlen formában, úgy hogy a gyerekeink is tartalmas programokkal gazdagodjanak. A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 30 km-re, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Így lehet kijutni: https://zoltanhorgaszto.wordpress.com/megkozelites .

A Vajdasági Pikniken idén is két diszciplínában hirdetnek versenyt: bográcsfőző versenyt az Arany Fakanál díjért (helyet, tűzifát adnak, alapanyagot hozni kell) illetve horgászversenyt. A szervezők kérik a jelentkező csapatokat, hogy legkésőbb május 14-ig jelentkezzenek. A Bográcsfőző verseny idén is a Pántya Julianna és László Emlékkupa nevet viseli, a két alapító tag emlékére.

Versenyen kívül is lehet főzni-grillezni, van rá bőven hely, illetve lesz asztalitenisz és csocsó is, illetve gyerekeket idén is kézműves foglalkozások várják.

A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Aki úgy érzi támogatná az Egyesületet anyagilag is, kérjük tegye meg, mivel minden programot az Egyesület költségvetéséből állunk.

Forrás: Vajdaság Ma