10 Éves a Slágerebbje-Jubileumi Nagykoncert-

Szakszervezetek Mūvelõdèsi Hàza Csíkszereda Ismeretterjesztő

10 éves a SLÁGEREBBJE!
Töretlenül egy évtizedet magunk mögött hagyva örvendeztetjük meg a csíkszeredai közönséget a Nagy István Művészeti Középiskola jelenlegi és egykori diákjainak előadásában.
Legelőszőr még az iskola falain belül zajlott az év várva várt eseménye: a Slágerebbje. Ma már a helyi kulturális élet aktív resztvevőiként szereplünk, így számos koncertfelkérésnek tehetünk eleget az év különböző eseményein. Nagyszínpadok fellépőiként bizonyíthatunk, más városokban is megmutatkozhatunk- egy különlegesen változatos repertoárlistával,-napjaink kedvenceivel, világslágerekkel, mindez városunk nagyszerű muzsikusainak élő-zenei kíséretével.
Hogy mi is az a Slágerebbje? A csapat tagjai képviselik a mai modern kor több műfaját, de zenéjükkel, énekükkel, jó kedvükkel képesek egy olyan időutazásra hívni nézőiket, hallgatóikat, ami nyomot hagy mindenki szívében, ugyanis feldolgozásaik minden korosztálynak szólnak. A klasszikus zenei alapoktól kezdve, a rap, hip-hop, népzene, pop, pop-rock, indie-pop is keveredik, és számos más műfaj, mindez tánccal kiegészítve és különböző show elemekkel.
Az idei 10 éves JUBILEUMI NAGYKONCERT számos meglepetést tartogat: betekintést nyerhetünk az elmúlt évtized történéseibe, dalaiba, sőt mi több együtt ünnepelhetjük a csíkszeredai könnyű zenei paletta kiemelkedő, ígéretes művésznövendékeit!
JUBILÁLÓ ÜNNEPI NAGYKONCERT: 2020. FEBRUÁR 14-ÉN, 19:00 –TÓL A MŰVÉSZETEK HÁZÁBAN.
JEGYEK ELŐVÉTELBEN 25 RON ÉRTÉKBEN VÁSÁROLHATÓAK A CSÍKI MOZI JEGYPÉNZTÁRÁBAN, VALAMINT ONLINE: www.bilete.ro oldalon!
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt,
Tisztelettel: A Slágerebbje csapata!