Vanképedhozzánk? – fotópályázat

Hazai

 

 • Ragadjátok meg a pillanatot, mutassátok meg az élményt, a közösségi vagy egyéni történeteket, amelyekre a művelődési házak sokszínű programjai során bukkantatok! A Magyar Népművelők Egyesülete ebben az évben is meghirdeti fotópályázatát a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében. A pályázatra minden fényképet szívesen fogadunk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

 • A pályázat benyújtásának módja:

  A fénykép a hazai és határon túli magyar közművelődési intézmények és szervezetek rendezvényén készült 2017-ben, illetve 2018-ban a pályázat feltöltésének határidejéig.

  A fotók benyújtásának kezdete: 2018. január 1.

  A pályázat zárása: 2018. február 5.

  A fotót jpg vagy png formátumban, a lehető legjobb minőségű felbontásban, a www.kulturhazak.hu oldalon lévő űrlapon keresztül lehet feltölteni. Egyszerre egy fotó tölthető fel.

  A pályázó a fotó feltöltésével engedélyt ad a Magyar Népművelők Egyesülete számára annak kiadványban vagy internetes megjelentetésben való felhasználására. Amennyiben a beküldő másképp nem rendelkezik, úgy nevét a képek felhasználásakor feltüntethetjük.

  Egy fotóstól maximum 5 db képet fogadunk.

  Az egyértelmű azonosítás okán kérjük, használja a következő állománynév formátumot: ékezet nélkül: szerző neve_esemény neve _esemény települése – Budapest esetében kerülete. (Több fotó beküldése a pályázat automatikus érvénytelenségét jelenti!)

 • A fotók értékelése:

  A kiválasztott fotókat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért szakmai zsűri értékeli. A pályázat megnyitásától a zárásáig minden héten választunk egy “Hét fotója” képet, amelyet a www.kulturhazak.hu oldalon közzé teszünk.

 • A pályázat díjazása:

  A három legjobb fotó készítőjét pénzjutalomban részesítjük: az első díj 100.000 Ft, a második 75.000 Ft, míg a harmadik 50.000 Ft pénzjutalommal jár.

  Forrás: Magyar Népművelők Egyesülete