Tanulmányi támogatás doktori hallgatóknak

Erdély Hazai

Magyarország Kulturális és Innovációs Minisztériuma megbízásából a Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet ösztöndíjra a szülőföldi felsőoktatási tanulmányok támogatása céljából a 2022/2023-as tanévben külhoni felsőoktatási doktori képzésben részt vevő román állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek számára.
Pályázhat minden olyan román állampolgárságú, a szomszédos államokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény hatálya alatt álló személy, aki a 2022/2023-as tanévben szülőföldi (romániai) államilag akkreditált felsőoktatási intézményben doktori (PhD művészeti doktori) képzésben, nappali munkarendben (tagozaton), aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, illetve a doktori téma elfogadásáról szóló igazolással alátámaszthatóan a doktori cím megszerzésére irányuló tevékenységet folytat.
Pályázni a Pályázni a https://palyazat.tpf.hu oldalon lehet a pályázatnak és a kategóriának megfelelő pályázati adatlapon.
Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy amennyiben a pályázati adatlap kitöltése során téves, hiányos, elütött adatokkal adták be a pályázati anyagot, úgy annak módosítására kizárólag a pályázati adatlap újbóli benyújtásával van lehetőség, melyet a TKA munkatársai engedélyeznek.
Kérjük, hogy amennyiben a fenti problémával szembesül, igényét rövid indokolással a pályázat beadási határidejének napján 12:00 (CET) óráig juttassa el az   e-mail címre, hogy kollégáink intézkedhessenek ügyében.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázati adatlap és mellékleteinek pályázó általi korrekciójára legkésőbb a pályázat beadási határidejéig van lehetőség!
A pályázatok határideje:
2023. április.17., 17.00 óra (közép-európai idő /CET/ szerint): elektronikus adatlap beadása

További információk: https://kmei.ro/index.php/2023/03/17/tanulmanyi-tamogatas-doktori-hallgatok-reszere-palyazati-felhivas-6/