Támogatás kívüli kulturális javak védelmére

Szerbia Külhoni

 A támogatásra való jelentkezés határideje 2022.11.30

Kik jelentkezhetnek? Civil szervezetek ; Oktatási intézmények

A támogatás minimális és maximális összege projektenként több mint egymillió dollár

Támogastási terület: Kultúra

Támogatás földrajzi területe: Egész Szerbia

A projekt becsült időtartama 12 hónap

Kritériumok: A pályázó kulturális javak tulajdonosa, kezelője vagy kutató, aki ténylegesen előkutatást végez. Nem támogathatók: Forprofit társaságok, olyan magánszemélyek, akik haszonszerzési céllal rendelkeznek kulturális javakkal, vagy akiknek kulturális javai kizárólag magáncélúak.

Jelentkezés nyelve: angol vagy japán.

Pályázható projektek: Japánon kívüli olyan kulturális javak (azaz képzőművészet vagy történelmi emlékek) védelmére, megőrzésére és helyreállítására irányuló projektek, amelyek kézzelfoghatóak, régiek, művészi vagy tudományos szempontból értékesek, és amelyeket a jövő generációinak át kell adni. Azon egyetemek, kutatóintézetek vagy egyéb szervezetek adminisztratív költségei, amelyekhez a pályázók és/vagy munkatársaik tartoznak. Bármilyen általános használatra szánt műszer, készülék vagy berendezés, például faxgépek, fénymásológépek stb. vásárlásának költségei.

Megjegyzés: A Sumitomo Alapítvány és a kormányok és/vagy más magánszervezetek párhuzamos pályázatai is elfogadhatók.

Ettől az évtől kezdve a pályázatra való jelentkezéseket a Sumitomo Alapítvány honlapján keresztül kell benyújtani. a következő alkalmazás URL-címének elérésével: https://grant.sumitomo.or.jp/gaicul/login/en/

Link a pályázathoz: http://www.sumitomo.or.jp/e/kaigai/outside.htm