Repohár Ötletpályázat

Veszprém Hazai

Az Expresszó ötletpályázatot hirdet az Utcazene Fesztiválon debütáló repohár széria grafikájának elkészítésére. Az ötletpályázat kommunikációs együttműködő partnere a Veszprém-Balaton 2023 EKF program.

A pályázat beadási határideje: 2021. július 20.

Az idei pályázat kiemelt témája:

Diverzitás, a biológiai sokféleség.

A jelenünk környezeti válsága egyedülálló alkalmat teremt a diskurzusra, hogy megértsük mit jelent valójában a jólét – mint saját jólétünk és mint minden más élőlény jóléte a Földön. Hisszük, hogy az emberiség kellő nyitottsággal, elfogadással és együttműködéssel meg tud birkózni a mai kor összetett problémáival.

Várjuk azokat a pályázatokat, melyek meggyőző ötleteket, fogalmakat, gyakorlatokat és az együttélés vízióit jelenítik meg, melyek reményteli kilátásokat kínálnak az éghajlatváltozás, az erőforrások megtakarítása, az ökoszisztéma helyreállítása, a vízvédelem és a biológiai sokféleség témájában.

A művészet eszközével szeretnénk szólni és felhívni a figyelmet környezetünk megóvására. Pályázatunk célja a szemléletformálás, figyelemfelkeltés és a repohár használatának népszerűsítése.

Kik pályázhatnak?

Bárki, aki úgy érzi, hogy szeretne üzenni fesztiválpoharakon keresztül, aki szívesen látná viszont a keze munkáját veszprémi rendezvényeken. Lehetsz amatőr vagy profi, gyerek vagy akár nyugdíjas is. Jelenítsd meg az üzeneted!

Hogy mit nyerhetsz vele?

  • 1. helyezett: A nyertes pályamű felkerül a következő repohár szériára, ami 2021-es Utcazene fesztiválon debütál augusztusban. + tiéd lehet egy teljesen egyedi, molinóból készült hátizsák egyike.
  • 2. és 3. helyezettet egy-egy egyedi, vagány molinóból újrahasznosított strandtáskát vihet haza.

További információk: https://veszprembalaton2023.hu/projekt/repohar-otletpalyazat-2021