Rajz-, fotó- és kreatív pályázat

Online Hazai

A Technológiai és Ipari Minisztérium és a Belügyminisztérium Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva „Ecsetes, bringás remekek” címmel rajz-, fotó- és kreatív pályázatot hirdet. A 2022. évben az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódó alkotópályázat témája a kerékpározás.

A pályázók által beküldött rajz, fotó, illetve kreatív alkotások bemutathatják a mindennapi bringázás előnyeit, környezet-, természet- és klímabarát jellegét, megjeleníthetnek kerékpáros családi és közösségi túraemlékeket, ábrázolhatják kedvenc kétkerekű járgányukat.

A pályázaton az óvodás korosztálytól a felnőttekig bárki elindulhat, akár egész családok, iskolai csoportok jelentkezését is várjuk.

Az elkészült műveket digitális formában, elektronikus úton lehet benyújtani a hozzájárulói nyilatkozattal együtt.

 

A pályázat beküldési határideje: 2022. szeptember 30.

 

A legsikeresebb művek alkotóit a minisztériumok által felajánlott díjakkal jutalmazzák. A fődíjakon túl, a bírálóbizottság döntése alapján további értékes különdíjak találnak majd gazdára.

Az eredményhirdetésre 2022. év végén kerül sor. Az eredményről a nyerteseket e-mailben értesítjük, a díjak átadásának részleteiről a díjazott alkotókat és a nevelési–oktatási intézményeket a későbbiekben tájékoztatni fogjuk. A pályázat beadásával kapcsolatos kérdésekkel kérjük, írjon a megjelölt e-mail címre: 

 

További információk: https://www.kti.hu/emh-palyazat/