Pályázati kiírás pályakezdő szépírók részére

Kárpát-medence Hazai

A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KMTG) az Előretolt Helyőrség Íróakadémia nevű projektje keretében meghirdeti 2021. évi pályázatát, pályakezdő kategóriában.

A benyújtott pályázatok minőségétől függően a pályázaton legfeljebb 10 pályakezdő szépíró nyerhet felvételt az Előretolt Helyőrség Íróakadémia képzéseire.

A nyertes pályázók a 2021–22-es tanév ideje alatt szerződés alapján, az abban foglaltak szerint anyagi támogatásban, rendkívüli tanulási és továbbképzési lehetőségekben részesülnek, továbbá műhelymunkákon vehetnek részt, korszerű önmenedzselési módszereket sajátíthatnak el.

A pályázat nyerteseinek a KMTG 1 évre szóló tanulmányi támogatást ítél meg, havi nettó 100 000 (százezer) Ft erejéig, amivel kedvező feltételeket kíván biztosítani a magas színvonalú alkotómunkához, illetve a képzéseken való részvételhez.

A pályázók köre 

Olyan pályakezdő alkotók jelentkezését várjuk, akik kötettel még nem rendelkeznek, de már fel tudnak mutatni tehetségüket bizonyító írásműveket.

Pályázati feltételek

A pályázó nagykorú, ugyanakkor a pályázati határidő napjáig nem töltötte be a 25.
életévét.

A pályázatok benyújtásának módja

Elektronikus formában, az aláírt, szkennelt nyilatkozatot leszámítva egyetlen *.doc vagy *.pdf dokumentumban, a következő – mindkét! –elektronikus postacímre:

Ugyanitt további információ is kérhető a pályázatról.

A pályázatok beadásának határideje: 2021. augusztus 15., vasárnap éjfél

Az elbírálás határideje: 2021. augusztus 31.

További információk: https://kmtg.hu/palyazatok/