Pályázati kiírás civil szervezetek részére

Maros megye Külhoni

A Marosvásárhelyi Szociális Gondozás Igazgatósága vissza nem térítendő támogatást nyújt a helyi érdekű non-profit szociális segítő tevékenységet végző civil szervezeteknek, a 350/2005-ös számú törvény értelmében, amely a a közhasznú nonprofit tevékenységekre elkülönített vissza nem térítendő közfinanszírozás rendszerére vonatkozik, az utólag módosított és kiegészített, 2021. március 25-i, 69-es számú, illetve a 2021. április 16-i, 95-ös számú Helyi Tanácsi Határozat előírásainak megfelelően.

A vissza nem térítendő támogatás kedvezményezettjei lehetnek a helyi érdekű szociális szolgáltatásokat, tevékenységeket, eseményeket, kampányokat és/vagy tevékenységeket végző nem kormányzati szervezetek, illetve azok, akik szociális gondozási egységeket vezetnek Marosvásárhely megyei jogú város kedvezményezettjei javára.

Felkérjük azon érdeklődő civil szervezeteket, amelyeknek célja a “Társadalmi kohézió a közösségben” szociális segítségnyújtás területén megvalósuló kezdeményezések és akciók támogatása, hogy nyújtsák be a vissza nem térítendő támogatást igénylő teljes dokumentációt (amely tartalmazza a Pályázati útmutatóban előírt dokumentumokat), legkésőbb 2021. augusztus 31-én 12:00 óráig, lezárt borítékban, az intézmény iktatójába,  a Dózsa György utca 9. szám alá, a 8-as szobába, a földszinten  (közönségszolgálati program: hétfőtől péntekig 08:00-12:00 óra között, keddtől csütörtökig 14:00-16:00 óra között).

Kérdés esetén érdeklődni lehet a következő e-mail-címeken: , cseresznyé vagy telefonon 0365.430.859, 108-as belső (kapcsolattartó személyek: Cseresznyés Ibolya, Kristóf Emese és Szabadi Ernő – Loránd) legkésőbb 2021. augusztus 30-ig (ez utóbbi dátumot is beleértve).

További információk: https://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=8442&lang=hu