Pályázat logó tervezésére

Online Hazai

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. pályázatot ír ki a neves rendezvény központi arculati elemének, az IOI 2023 logójának tervezésére.


A pályázat célja a rendezvény szellemiségéhez illeszkedő egyedi és jól azonosítható szimbólum megalkotása, mely kifejezi Magyarország, Szeged és a rendezvény által képviselt értékeket. A verseny hazai szervezésének évét különlegessé teszi, hogy a XX. század legmeghatározóbb magyar származású matematikusa, Neumann János születésének 120. évfordulójára esik, így a logóban ez is megjelenítésre kerülhet.

A logópályázatra várjuk a kreatív ötleteket, amelyek inspirációt adnak a rendezvény szimbólumának és teljes arculatának kialakításához.

A pályázat legjobbjaként kikerülő pályázók értékes tárgynyereményekkel gazdagodhatnak, ötletük a közel száz, IOI-n résztvevő országba juthat el, megjelenve az IOI 2023 hivatalos felületein, reklámanyagain, rendezvénykellékein, pólókon, hátizsákokon és a feladatlapokon is.

I. díj: digitalizáló tábla 400.000 Ft értékben

II. díj: digitalizáló tábla 250.000 Ft értékben

III. díj: digitalizáló tábla 100.000 Ft értékben

A pályázatokat a 2023. Nemzetközi Informatikai Diákolimpia Projekt Irányító Bizottsága bírálja el. A bíráló bizottság legfeljebb három díjat ad ki, fenntartja a jogot azok megosztva történő kiadására vagy ki nem adására. A nyertes logó részlegesen vagy egészben, a felhasználási szerződés feltételeinek megfelelően kerül felhasználásra.

A pályázat pontos technikai feltételeiről itt olvashatnak részletesen, az előző évek logóit itt lehet megtekinteni, az előző évek honlapjaira mutató linkek itt találhatók.

A pályázatokat elektronikus formában 2022 január 3, hétfő éjfélig várjuk az  e-mailcímre.

 

További információk: https://palyazatok.org/palyazat-a-nemzetkozi-informatikai-diakolimpia-ioi-2023-logojanak-tervezesere/