Ötletpályázat

Erdély Külhoni

Gyergyóremetén fizetnek egy jó elképzelésért – nem is akármennyit

Ötletpályázatot hirdet Gyergyóremete önkormányzata az épülő termelői piacának működtetési módjára vonatkozóan. Várnak minden ötletet, véleményt, javaslatot, ami a létesítmény színvonalas működését segítheti – a legjobb tervezetet 1500 lejjel jutalmazzák.

A pályáztató célja minden olyan ötlet, vélemény, javaslat összegyűjtése, ami az épülő termelői piac magas színvonalú működésének hasznára válik. Ennek érdekében olyan pályamunkákat várnak, amelyek minél részletesebben leírják a piac működését, valamint gazdasági számítást is tartalmaznak. A tervezés megvalósításához elérhető a piac alaprajza, továbbá minden felmerülő kérdésre írásban válaszol az önkormányzat.

November 14-én 18 órától a remetei községháza tanácstermében a témában konzultációt is tartanak.

A pályamunkákat elektronikusan az címre vagy postai úton lehet beküldeni 2018. december 13-án, 16 óráig.

A legjobb munkát díjazzák – 1500 lej lesz a jutalom –, illetve az innovatív, eredeti ötleteket az egyes dolgozatokból felhasználják, hivatkozva annak tulajdonosára.

További információk: https://szekelyhon.ro/aktualis/gyergyoremeten-fizetnek-egy-jo-elkepzelesert-n-nem-is-akarmennyit?fbclid=IwAR33mpyMSU2AZtOakoqagCHFp0KNEFbW5pHHWLU4HZsPJH0ty-yAPfnI7s8