Mi a csoda, avagy Meseország – gyerekszemmel

Felvidék Hazai

február 18. – április 11.

 

Meseországban kik élnek? Miféle lények? Milyen az országuk? Milyenek a házaik, a városaik? Hogyan élik a napjaikat? Mi a CSODA történik velük? Egyáltalán, MI A CSODA Meseországban? Meséld el a rajzaiddal, képeiddel!

És ha kedved van, vegyél részt a játékunkban: Legjobb képeidet (max. hármat) küldd el nekünk. A beküldött anyagokat feltöltjük a Mi a csoda… képgalériába, ami mindenki számára látható lesz.

Az Író Cimborák írói, költői ezek közül választanak egy-egy képet, amihez írnak egy mesét, történetet vagy verset. Az így született gyerek-felnőtt művek megjelennek az Író Cimborák blogon április közepétől június elejéig.

Az írók, költők dedikált mesés- vagy verseskötetet küldenek a kiválasztott képek készítőinek postai úton.

A pályázat feltételei:

Egyének részéről maximum 3 képet, csoportok, alkotóműhelyek részéről 15 képet tudunk fogadni digitális formában: szkennelve, e-mailben az  címen. Nagyméretű képeket, képsorozatot tömörítve, fáljküldővel érdemes beküldeni (WeTransfer, ToldACuccot).

Képednek adhatsz címet is. A neved mellett tüntesd fel az életkorodat, az iskolád nevét, és küldd el a postai címedet is. Iskoláktól, alkotóműhelyektől a felkészítő tanár nevét is kérjük.

Beérkezési határidő: 2022. április 11.

Felső korhatár: 18 év.