Itt a farsang, áll a bál – Irodalmi pályázat

Online Hazai

Eljött a farsang ideje, mindenki maszkot visel, alakoskodik. Te hogyan éled meg ezt az időszakot? Karácsonytól húsvétig te is folyamatos karneválban élsz? Fogalmazd meg versben vagy prózában, hogy neked személyesen mit jelent a karnevál.
A pályaműveket vízkereszttől húshagyókeddig lehet beküldeni.

Írj verset (maximum 22 sor) vagy kisprózát (maximum 3000 karakter szóközzel együtt), kattints a Pályamunkákra, és PDF formátumban töltsd fel az írásodat a pályázati felületre.

Kedves Pályázók, kérjük, hogy tartsátok be a megadott sor- vagy karakterszámot. Sajnos, a hosszabb írásokat nem tudjuk elfogadni.
Egy résztvevő egy műalkotással pályázhat. Az írásokat a Szófa pályázati oldalán publikáljuk. A beküldött kéziratokat nem szerkesztjük, eredeti formájában közöljük. Kérjük, ügyelj a nyelvhelyességre és a szövegszerkesztésre.
Ha beküldöd a pályázatot, azzal elfogadod a pályázati feltételeket is, és beleegyezel abba, hogy a pályázatból kizárhatunk, ha ezeket a feltételeket nem tartod be.

A beküldés határideje: 2023.02.21. 23:00
A határidő lejárta után nem áll módunkban pályamunkát elfogadni!

A pályaműveket a Szófa szerkesztőségének értékelését követően meghívott szakértőkből álló zsűri bírálja el.

Válaszd ki a kedvencedet!
A beérkezett alkotások értékelésében számítunk a Szófa olvasóközönségére. A szavazás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Minden regisztrált felhasználó 2023. február 22. 10:00 órától március 25. déli 12:00 óráig egy szavazatot adhat le.
A Szófa szerkesztősége fenntartja a jogot, hogy csalás gyanúja esetén, akár vizsgálat nélkül, az illetőt kizárja a pályázatból!

Eredményhirdetés
2023. március 27.

További információk: https://www.szofa.eu/palyazatok/itt-a-farsang-all-a-bal