IT Plus Klaszter

Erdély Külhoni

Az IT Plus Klaszter pályázatot hirdet fiataloknak és pályakezdő tervezőknek, designereknek a sepsiszentgyörgyi DESIGN BANK startup és innovációs központ belső designelemeinek tervezésére. 

Az IT Plus Klaszter és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának közös kezdeményezése a Design Bank startup és innovációs központ, melyet önkormányzati támogatással hamarosan a Sepsiszentgyörgy központjában levő volt Nemzeti Bank Épületének két szintjén rendeznek be. A kérdés: hogyan?

Tudjuk, hogy környezetünk lényegesen befolyásolja kreativitásunkat, motivációnkat, hangulatunkat – legyen az egyéni vagy közös munkatérben-, épp ezért kíváncsiak vagyunk a te véleményedre: Szerinted hogyan lesz a design eszköze a KÉNYELEMNEK és FUNKCIONALITÁSNAK, SZÓRAKOZÁSNAK és HATÉKONY MUNKAVÉGZÉSNEK?

Vigyél életet az adott terekbe!  Mérnöki terveinket keltsd életre: a rajzok alapján készíts design tervet! Hogyan? Alkoss olyan tereket, amelyekben jól érezhetjük magunkat, olyan bútordarabokkal, amelyek érdekesek, célszerűek és költséghatékonyak!

KI NEVEZHET BE?

Romániai egyetemi hallgatók, fiatalok, pályakezdő designerek és tervezők, akik teljesítik a pályázat további kritériumait. A fődíj 700+700 Euró. 

Jelentkezési határidő: 2017.december 20.

A pályamunkák beküldési határideje: 2018. január 7.

További információk: http://www.digitalisszekelyfold.ro/designbank