Irodalmi / művészeti pályázat

Erdély Hazai

A PegazusTv Média és Oktató Kft. pályázati felhívása a „Mi jöhet még?” témához kapcsolódó lírai és prózai műfajban íródott művek, valamint grafikák, festmények, fotók, és filmek készítésére és beküldésére, e-antológiában való megjelenés céljából.

Ki pályázhat?
Bárki, aki veszi magának a fáradságot, és van mersze megjelenni a nagy nyilvánosság előtt.

Mik a pályázat legfontosabb részletei?
„Antológia Mindenkihez! Hogy a világon bárhol olvashassák írásaink, láthassák műveink!”
Mostani kérdésünk a világunkban zajló és egyre zajló események okán: Mi jöhet még? Azaz a világban milyen események zajlanak, erre milyenfajta választ adhatunk, és vajon mi jöhet még az elkövetkezőkben?
Kik jelennek meg: Akiknek néhány soros bemutatkozásában, életrajzában látszik az akarat, valamint írása és/vagy képi alkotása átlép egy szerkesztőbizottsági mércét.
Megjelenési hozzájárulás: Csak a megjelenésre elfogadott művek szerzőitől kérünk megjelenési hozzájárulást, amely tartalmazza a mű lektorálását, véleményezését, irodalmi szerkesztését, gondozását, ISBN számmal bíró e-könyvvé generálását, borítója elkészítését, marketingköltségeit, a sajtóanyagok összeállítását, az e-könyv eljuttatását más fórumokhoz. Összege: Minden megkezdett A/5-ös oldal után 1500 Ft (alanyi adómentes), melyről a szerzők hivatalos számlát kapnak. Képek esetében minden kép 1500 Ft. A filmesek hozzájárulása filmenként: 10.000 Ft.
Egy szerző által minimum pályázható oldal: 7 oldal vagy 7 kép
Egy szerző által maximum pályázható oldal: 50 oldal vagy 20 kép
Egy videó 1-20 perc lehet.

Mikor és hogyan lehet a pályázatot benyújtani?
A pályázatot e-mailben  címre kell küldeni.
Határidő: 2023. május 1.

További információk: https://palyazatmenedzser.hu/2023-mi-johet-meg-irodalmi-muveszeti-palyazat/