Indul a Felvidék Arca szépségverseny

Nagymegyer Egyéb

Felvidék újra keresi a királynőjét. A szép felvidéki lányok, akik akár a modellkedés felé is elindulhatnak, ezúttal egy új, a Felvidék Arca nevű szépségversenyen mutathatják meg magukat, mivel a már közismertté vált Felvidék Szépe megmérettetést idén biztosan nem szervezik meg.

Egy új felvidéki szépségversenyre várják a szervezők azoknak az elszánt, bátor és ragyogó lányoknak a jelentkezését, akik szeretnék magukat ország-világ előtt megmutatni a szépség és a divat csillogó világában.

A Felvidék Arca szépségversenyre a 17-25 év közötti hajadon, felvidéki magyar lányok jelentkezését várják.

Kiss Kósa Annamária, a megmérettetés szervezője elmondta portálunknak, nem sikerült megegyezniük a már befutott Felvidék Szépe szépségverseny licenc-tulajdonosával, így idén azt már nem szervezik meg, de a lányokat nem akarták cserbenhagyni, ezúttal egy új dologgal próbálkoznak.

A lányok egy online kérdőív kitöltésével, valamint az április 5-ére megrendezett castingon jelentkezhetnek a megmérettetésre. A válogatót a nagymegyeri BEST Caffe&Casino kávézóban tartják majd, délután két órától. Az online kérdőívet ITT érhetik el.

Forrás: Ma7

https://ma7.sk/tajaink/indul-a-felvidek-arca-szepsegverseny-n-keresik-a-legszebb-felvideki-magyar-lanyt