Gyermekrajz pályázat

Online Hazai

Immár 3. alkalommal hirdetjük meg gyerekeknek szóló rajzpályázatunkat a cukorbetegség témakörében.

Így hívjuk fel az iskolás korosztály figyelmét 1-es típusú cukorbeteg társaik elfogadására, illetve bíztatjuk őket az egészséges életmódra, hogy később felnőttként el tudják kerülni a 2-es típusú cukorbetegséget.

Pályázni három korcsoportban lehet

éves gyerekek, fiatalok alkotásait várjuk!

Téma:

Bármely kézműves technika (rajz, festmény, kollázs, szobor, origami…) alkalmazható.

Nyeremények:

A korosztályok győztesei 10.000 Ft-os, rajzeszközökre beváltható ajándékutalványt és Gullon cukormentes kekszekből álló édességcsomagot kapnak, a legtöbb színvonalas alkotást beküldő osztályt 20.000 Ft-os ajándékutalvánnyal és Gullon kekszcsomaggal díjazzuk.

Beküldés:

Az alkotásokat nem kell postázni, elég a róla készült, jó minőségű(!) képet emailben elküldeni február 28-ig az  címre. Facebookra feltöltött, kommentben küldött képeket nem fogadunk el, kizárólag az emailben érkezőket!
A kép eredetijét kérjük, tartsák meg az eredményhirdetésig, az Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a győztes alkotásokat utólag bekérhesse.

FONTOS!

Fontos, hogy a beküldött képen a készítő ne látsszon, csak maga az alkotás! Ha a készítője is látszik, a pályamunkát nem tudjuk elfogadni.

A beküldött képen NE szerepeljen továbbá a gyermek neve, osztálya. A gyermek nevét, iskoláját, osztályát kérjük az email szövegében feltüntetni.

Amennyiben egy osztályból több alkotás is érkezik, kérjük, a beküldő pedagógus az emailben jelezze, hogy hány munkát küldött be összesen az adott osztály, esetleg szakkör.

A győztes pályamunkákat bemutatjuk web- és facebook oldalunkon is.

Zsűri

Az alkotásokat az Egy Csepp Figyelem Alapítvány zsűrije értékeli, zsűrielnök Erős Antónia, az alapítvány létrehozója.
Az értékeléskor figyelembe vesszük, hogy:

Eredményhirdetés:

Március 20.