Formáld a világod! pályázat

Erdély Hazai

LED-eket forrasztasz a szabadidődben? Történeteid legszívesebben animációban meséled el? A nyári szünetet szoftverfejlesztéssel töltöd? Akár a honlapok, a mesterséges intelligencia vagy a robotok a te asztalod, ha mindennapi problémákra keresel informatikai megoldásokat és ha 19 éves vagy fiatalabb vagy, itt a helyed! Nevezz a <19 Formáld a világod! versenyre!

19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb, hogy legyen egy kreatív ötleted!

Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre.
Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha 2022. december 31-ig nem töltöd még be a 19. életévedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

Határidő
2022. október 24. (hétfő) éjfél
Lenne kedved benevezni, de nincs egy jó ötleted? Szeretettel ajánljuk a <19 Formáld a világod! Digitális Műhelyt, ahol fiatalok által összeállított lépésről lépésre követhető projektötleteket találsz számos kategóriára, korcsoportra és nehézségi szintre bontva.

*A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2022. december 31-ig tizenkilencedik életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

 

További információk: https://palyazatok.org/formald-a-vilagod-2/