#festival fotópályázat

Zenta Egyéb

Pályázati feltételek:

1. 16 és 30 év közötti vajdasági fiatalok pályamunkáit várjuk.
2. Egy pályázó maximum 5 db, a 2016-os, 2017-es és 2018-as évben bármilyen fesztiválról készített képpel jelentkezhet.
3. A pályaműveket 2018. augusztus 5-ig (23:59-ig) lehet beküldeni a villámpostacímre #festival tárgymegjelöléssel (a beérkezett pályaművekre visszaigazoló e-mailt küldünk).
4. A pályázók kizárólag saját maguk által készített digitális felvétellel pályázhatnak, amely felett teljes szerzői és felhasználási joggal rendelkeznek. A fotópályázatra szánt képek technikai paraméterei: *.jpg formátum, 300dpi, minimum 3 MB méretű, RGB/SRGB színtér. A nevezéssel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél jogait.
5. A kép mellé a következő adatokat várjuk a pályázóktól: a pályázó neve, lakóhelye, elérhetőségei (telefonszám, e-mail cím); a kép(ek) címe, a kép(ek) exif adatai (rekesz, idő, iso), a kép melyik évben készült és melyik fesztiválon (a fesztivál neve és helyszíne).
6. A pályázaton 5 díjazott kép kerül kiválasztásra. A díjazott pályamunkákból kiállítás készül a Kultiválon. A díjazott pályamunkák készítőinek nyereménye: személyes részvétel a IV. Kultiválon, Oromon, a Malomfesztiválon, 2018. augusztus 16–19. között.
7. A pályázók a pályaművek elküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a beküldött fotókat a Kultivál szervezősége korlátlanul és térítésmentesen felhasználja.
8. A vajdasági pályamunkákat a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet által felkért zsűri bírálja el.
9. A szervezők fenntartják a változtatás jogát.

Határidők, időpontok:
A fotók beérkezése – 2018. július 25. – 2018. augusztus 5.
Eredményhirdetés a facebookon, a nyertesek értesítése – 2018. augusztus 7–8.