Év Gyára 2019

Hazai

Év Gyára 2019

Idén ötödszörre nyújthatják be pályázataikat a magyarországi gyártó üzemmel rendelkező vállalatok az Év Gyára versenyre, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatait és a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az Év Gyára verseny a nagy presztízsű németországi „Die Fabrik des Jahres” verseny hazai megfelelője. Az összetett, Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

A versenyre 9 kategóriában (https://evgyara.hu/kategoriak) nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti meg, amely több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett.

A verseny metódusa:
A verseny kétfordulós.
Első körben a nevezés fül https://evgyara.hu/nevezes alatt kell jelezni az érdeklődés szándékát, majd kitölteni az adatlapot, amelyen a megpályázandó kategóriákat is fel kell tüntetni. A kategóriákra egyenként is lehet pályázni (az egyes kategóriákról bővebb információ a kategória ikonra kattintva található), ám az összetett Év Gyára díjat csak az nyerheti el, aki több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett. A megpályázott kategóriák kitöltendő adatlapját a nevezési díj befizetését követően e-mailben küldjük el a pályázóknak.
A nevezés díja: 29 000 Ft + áfa
A jelentkezési díj befizetése egyúttal fedezi két fő részvételét a díjátadó gálán.

A pályázati adatlapok beküldésének határideje: 2019. november 15.
A pályázati adatlapok kiértékelését követően a második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását és értékelését végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse.
Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri (https://evgyara.hu/zsuri) előtt prezentálja. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg.
Az Év Gyára díjat külön osztjuk ki a 3 milliárd forint alatti, 3-10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek között.
A beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, az adatokhoz hozzáférő közreműködők (zsűritagok és kiértékelő szakemberek) titoktartását jogi nyilatkozat aláírásával garantáljuk!
A versenyt és az eredményeket folyamatos média megjelenések kísérik a GyártásTrend print és online felületein, a PPH Media kiadásában megjelenő Store Insider szaklapban és annak online felületén, illetve médiapartnereink felületein.

A díjátadó gála tervezett időpontja: 2020. május
KAPCSOLAT
Hegedűs Ari / / +36 1 430-4554
https://evgyara.hu/versenykiiras