Előadás, műhelymunka, szakmai tréning

Felvidék Külhoni

Az SZMPSZ szeretne segítséget nyújtani a szlovákiai magyar pedagógusok és oktatási intézmények közötti hatékonyabb tudásmegosztásban, hogy ezzel is hozzájáruljon a tanári közösségek szakmai fejlesztéséhez.

Ennek érdekében felhívással fordulunk azon kreatív, innovatív pedagógusok, tantestületek felé, akik kezdeményezéseiket, szakmai tudásukat, gyakorlati tapasztalataikat, eredményeiket, jó gyakorlataikat szívesen megosztanák másokkal is rövid előadás, műhelymunka vagy szakmai tréning formájában.

Teret kívánunk adni mindazon pedagógusok, tanári közösségek és fejlesztő műhelyek bemutatkozásának, akik már több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az oktatás bármely területén és azoknak is, akik csak most teszik meg az első sikeres lépéseket ezen az úton.

Ha követendő példaként szívesen közzé tenné tanórai tevékenységét, módszertani vagy kutatási eredményeit, újszerűszakmai metódusait, eljárásait, eszközeit vagy pedagógiai tapasztalatait, arra biztatjuk, jelentkezzen felhívásunkra az alábbi címen található elektronikus űrlap kitöltésével!

A jelentkezési lapon a személyes adatok megadása mellett rövid ismertetést kérünk az előadás vezérfonaláról, főbb gondolatairól, illetve a bemutatni kívánt projekt, kutatás vagy módszertani ötlet tanítási gyakorlatban való alkalmazhatóságáról.

Jelentkezésüket az alábbi kategóriákban várjuk:

Előadás (online):

  • módszertani bemutató,kutatási eredmény ismertetése, taneszköz bemutatása stb. 20 perces előadás keretében

Műhelymunka

  • gyakorlati műhelymunka a helyszínen 45-90 percben

Szakmai tréning

  • 1 napos szakmai foglalkozás (8 óra)
  • 2 napos szakmai foglalkozás (12 óra)
  • legalább 30 órás szakmai képzés

Jelentkezési határidő: 2020. december 15.

Kérdés esetén kérjük, írjon az  címre!