Duna Művészeti Mestere 2019

Hazai
Duna Művészeti Mestere 2019

Aktívan egy biztonságosabb Dunáért! 
A Duna Védelmi Nemzetközi Bizottság (ICPDR), a Global Water Partnership Közép- és Kelet-Európa Régió (GWP CEE) és a GWP Magyarország Alapítvány a Nemzetközi Duna Nap alkalmából 2019-ben ismét meghirdeti a Duna Művészeti Mestere (DAM) alkotói pályázatot. 

A pályázaton 6-18 éves korú diákok jelentkezését várjuk. A verseny feladata, hogy a pályázók folyók, tavak partján tett látogatás alapján, – a vízi környezet ösztönző hatására – az ott talált tárgyakból- tárgyakkal, anyagokból-anyagokkal alkotásokat hozzanak létre. 

Kategórák: (alkotásokról készült) – fotó 
– kisfilm 
A verseny témája, Aktívan egy biztonságosabb Dunáért!” 
Ennek a gondolatnak a keretében kérjük az alkotások létrehozását! 

Jelentkezés és nevezés feltételei 
A nevezéshez az elkészült alkotásokról 1 darab digitális fényképfelvételt A digitális fényképet, JPEG formátumban kérjük, melynek minimális mérete 1 MB lehet (150 DPI). 
A kis film esetében egy 1perces, rövid videót kell készíteni és eljuttatni a szervezőkhöz. (a felvétel okostelefonnal is készíthető) Az alkotásokhoz egy találó fantázianevet kérünk magyar és angol nyelven! 
Az alkotó(k) nevét, életkorát, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét, iskoláját és az alkotás fantázianevét kérjük az e-mailben minden esetben feltüntetni! 

Beküldés határideje: 2019. június 10. 

Beküldési cím és további információ: 
GWP Magyarország Közhasznú Alapítvány 
1119, Budapest Etele út 59-61. 
vagy 
 
A hazai díjátadási ünnepségére a 2019. évi Duna Napi rendezvényen kerül sor, 2019 június 29-én, szombaton.
http://www.gwpmo.hu