Díjmentes Weboldal Pályázat

Online tér Hazai

„Díjmentes Weboldal Pályázat”: webáruházzá is átalakítható professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, induló vállalkozások, alapítványok, önkormányzatok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre.
A Jelado Internet és Kommunikáció pályázatot hirdet professzionális, 145 000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, dinamikus weboldalak ingyenes elkészítésére telepítéssel, tartalomfeltöltéssel, teljes körű tárhelyszolgáltatással.
A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is) könnyen, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális színvonalú és felszereltségű weboldallal jelenhessenek meg az interneten, ami a későbbiek során, vagy akár induláskor, igény szerint, webáruházzá is átalakítható.
A Jelado Internet vállalja, hogy a részvétel feltételeit teljesítő minden pályázónak elkészíti a weboldalát az alábbiak szerint:

  1. korszerű, gyors tárhelyet ad a weboldal működtetéséhez (php, adatbázisok, e-mail címek, ftp, webmail, külön domainek, lev. listák, vírus-, és spamszűrés, korlátlan sávszélesség és fájlméret, stb)
  2. pályázat benyújtásától számítva 5 napon belül elkészíti a dinamikus weboldalt és feltelepíti a tárhelyre
  3. a weboldalt felszereli a pályázat weboldalán részletezett kiírásban felsorolt professzionális alkalmazásokkal (pl. jelszavas regisztráció, hírlevél, többnyelvű megjelenés, kép-, és videógalériák, közösségi média kapcsolat, archívum, stb.).
  4. feltölti rá a megrendelő által biztosított induló tartalmat menükkel, képekkel, galériákkal, szöveges tartalommal, stb.
  5. és üzemkészen átadja
  6. új domain regisztrációt, v. meglévő domain átregisztrációt és kellő számú e-mailcímet ad a weboldalhoz
  7. magyar nyelvű, felhasználóbarát adminisztrációs felületet ad a weboldal és a tárhely saját kezű szerkesztéséhez a tulajdonosnak
  8. magyar nyelvű Használati kézikönyvet ad, amivel a tulajdonos korlátlanul szerkesztheti, frissítheti, bővítheti dinamikus weboldalát
  9. A weboldalra külön megegyezés szerint professzionális webáruház alkalmazás telepíthető, amivel a weboldal webáruházként is működtethető.

A pályázat végső beküldési (postára adási, vagy e-mailben történő beküldési) határideje: 2021. szeptember 8. (szerda)

Pályázati felvilágosítás, telefonos érdeklődés a 20/3272-434-en munkanap 8-18 h-ig. A pályázathoz kapcsolódó e-mailcím: 

További információ: https://puzzleweb.hu/palyazat