Az új generációk álommunkájáról

Hazai
Fotópályázat az új generációk álommunkájáról

A fiatal generációk jövőbeni hivatásával és karrierútjaival összefüggésben számtalan kérdés merül fel. Kiszorítja majd őket a technika, vagy épp ellenkezőleg, megtanulják azt a saját szolgálatukba állítani? Megmaradnak-e a klasszikus munkavégzési formák 9-től 5-ig egy iroda “boxában” vagy a fejlődés hatásai a munkavégzés mobilitásában is érezhetőek lesznek? De ami a legfontosabb: mit gondolnak erről maguk az érintettek? Hogyan képzelik el saját vágyott, jövőbeni karrierútjukat? Erre kíváncsi az Álommeló elnevezésű fotópályázat.

A fotópályázat a NewGenerationSkills program keretében valósul meg, amelynek céljahogy a (esetleg így: az Y és Z generáció fiataljai) fiatalok számára teret és lehetőséget biztosítson saját útjaik megtalálására, illetve olyan készségek elsajátítására, amelyek a munkaerőpiacon akár saját vállalkozás koncepciójában hasznosíthatóak lesznek. A beküldött fotó bármilyen technikával készülhet.

Bővebb információk programról:
http://www.interreg-danube.eu/newgenerationskills

A fotópályázat menete a következő:
November 8-20.
Ebben az időintervallumban várja a NewGenerationSkills (NGS) program keretében Újbuda Önkormányzata az elkészült képeket. Ezeken bármit megmutathatnak a fiatalok, ami szerintük jól tükrözi a későbbi álommunkájukról alkotott víziójukat, és akár egy rövid, frappáns szöveggel is elláthatják.
November 20-28.
A határidőre beérkezett pályamunkákat ebben az időszakban értékelik; emellett online is megtekinthetőek lesznek, mivel a közönségszavazás a Facebookon zajlik majd. A legtöbb lájkot begyűjtő kép közönségdíjban részesül. 
December 1.
A zsűri döntése, és a közönség szavazatai alapján eldől, hogy melyek lettek a legizgalmasabb szemléletű vagy éppen legművészibb pályamunkák. 

Az első helyezett főnyereménye egy csúcskategóriás tablet, de emellett kiosztanak egy 40 000 és egy 30 000 Forint értékű nyereményutalványt a második, illetve harmadik helyezettnek. Az a pályázó, aki a legtöbb lájkot kapja a közönségszavazáson egy 50 000 Forint értékű utalványt vihet haza. 
A fotópályázat további részletei megtalálhatók a teljes pályázati kiírásban a NewGenerationSkills Újbuda Facebook oldalán.

Kérdésekkel kapcsolatban az  email címen lehet tájékozódni.
Sajtókapcsolat:
Körmendi Boglárka

+36 30 427 8700

“Találd meg, számolj vele, építs rá!”