Az év praxisa a Kárpát-medencében – díj

Hazai
“Az év praxisa a Kárpát-medencében”

díjat 2016-ban is 10-10 háziorvos nyerheti el- munkatársaival, a nővérekkel együtt – határon innen, és határon túl. Elsősorban a páciensek, de az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok, plébániák, iskolák, idősotthonok javaslatait is várjuk, a határon innen és a határon túl!

Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, egy-egy küzdelmes gyógyulásról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb. Nyugodtan böngésszék portálunkat, és használják mintaként az archívumunkban olvasható 2015-ös történeteket!

Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk! Kérjük, történetük minimum 15-20 mondatos legyen, az egymondatos jelöléseket nem tudjuk elfogadni! Orvosukat, illetve, a praxisában dolgozó nővéreket értesíteni szeretnénk arról, hogy szerepelnek portálunkon, kérjük, ne feledkezzenek meg adataikról! Szükségünk van elérhetőségükre: az orvos és a nővér pontos nevére, a praxis e-mail címére, a rendelő telefonszámára is!

Anonim pályázatokat nem fogad el a zsűri, ezért ne felejtse el aláírni történetét! Aki helyesen adja meg saját adatait, története fogadásáról köszönő e-mailt kap tőlünk. Az oldalt hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy sztoriját nem találja meg azonnal a portálon, köszönő válaszunkból azonban tudni fogja, hogy beérkezett hozzánk.

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét az ajánló oldalon küldhetik be 2017. május 10-ig!

A sztorik értékelése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteket – ABC sorrendben – elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük.

A zsűri döntése után május 15. és május 28. között szavazhatnak! Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos- nővér főszereplője kapja “Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat 2016-os díját!

A nyertesek ajándékai:
A pályázat támogatói az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Az Innomed Medical Zrt. felajánlása révén 2 EKG, valamint 6 db pulzoximéter talál gazdára. A Berlin-Chemie / A. Menarini Kft. 50 000 forint ajándékutalványt ad 4 nyertesnek, a 77 Elektronika 10 vércukormérővel jutalmazza az első öt-öt helyezettet, a Béres Gyógyszergyár Zrt. vitamin és ajándékcsomagokkal örvendezteti meg valamennyi nyertest, a Hotel Vécsecity négycsillagos Kastélyszálloda pedig egy 3 éjszakás wellness hétvégét biztosít valamelyik határon túli nyertesnek és partnerének.
http://www.evpraxisa.hu