Amit alkottam, jó

Hazai
Amit alkottam, jó

Felhívás képző- és iparművészeti kiállításon való részvételre. 

A kiállítás címe: “Amit alkottam, jó” 

A Párbeszéd Háza modern magyar képző- és iparművészeti alkotásokból (kivéve ikon és fotó) igényes kiállítást tervez 2019 tavaszára kizárólag e felhívás nyomán készült új alkotásokból. A kiállítás a tervek szerint április 12.-május 28. között lesz látogatható. A megnyitó a Belvárosi Csend részeként megrendezésre kerülő Jezsuita Sziget programsorozat kiemelt eseménye lesz. 

Az alkotásokról jó minőségű, nagy felbontású (300 dpi) fotót (3 dimenziós alkotásokról 2-3 fotót) kérünk elektronikusan elküldeni rövid leírással együtt a  e-mailcímre. 
Egy alkotó maximum 3 alkotással pályázhat. 

Az alkotások mérete bármilyen irányban maximum 2 méter lehet. A rövid leírás tartalmazza a küldött mű főbb információit, amik segítik a digitálisan küldött alkotás zsűrizését. Kérjük, hogy az email tartalmazza a szerző teljes nevét és telefonos elérhetőségét is, pár mondatos bemutatkozással. Ehhez a jelentkezési lap letölthető honlapunkról. A jelentkezési lap és a fotók beküldési határideje: 2019. március 25. hétfő 12.00 óra. 
Még több információ a Párbeszéd Háza oldalán itt olvasható: http://parbeszedhaza.hu/esemeny/felhivas-kiallitason-valo-reszvetelre