Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból „A Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásai.

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2021. évben meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásai.

Kárpát-medence

Kárpát-medencei online honismereti vetélkedő az általános iskolák 6. 7. és 8. osztályos tanulói számára

Kárpát-medence

Új felhívások a Nemzeti Együttműködési Alap keretében

Magyarország

Green-Go kisfilmverseny

Budapest

FELHÍVÁS – Jó tanuló, jó sportoló

A Fügedi Márta Népművészeti Egyesület 2020. évben is meghirdeti „Virágzó népművészet” című pályázatát, immár tizenhatodik alkalommal. Az értékőrző rendezvényünkre pályamunkákat várunk a népművészet minden szakágából.

Alkoss, és csatlakozz a Nyitott Műhely csapatához! A Hagyományok Háza Nyitott Műhely pályázatot hirdet népi kézművesek, iparművészek és egyéni alkotók számára a „kis feketéhez” illő, a magyar népi fejviseletek motívumaiból, formáiból és technikai megoldásaiból építkező kiegészítők (ékszer, táska, kalap, sál, kabát) készítésére.

Magyarország

Néhány javaslat a június 9-én megjelent Falusi Civil Alap pályázatokhoz.

Magyarország

Megjelentek a falusi civil szervezetek számára a Magyar Falu Program keretében kiírt - ötmilliárd forint keretösszegű - pályázati lehetőségek - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

hazai és határon túli

hazai és a külhoni nemzeti értékek, hungarikumok népszerűsítésének támogatására; már működő helyi települési értéktárakkal együttműködésben települési, tájegységi értéktárak létrehozására

Budapest

Esszépályázat a trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából

Budapest

Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj

Rajzpályázati felhívás a Föld Napja alkalmából

Kortárs magyar szerzők magyar nyelvű műveit várja a PesText Nemzetközi Irodalmi Fesztivál a reset témakörében június 15-ig.

A Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztálya, Heves Város Önkormányzata, a Hevesi Népművészeti és Háziipari Szövetkezet meghirdeti a XXII. Országos Szőttespályázatot.

Az American Corner Szeged PRIVATE HORIZONS című fotópályázatára olyan alkotásokat vár, melyek a jelenlegi helyzetben a távolságtartás érzelmi vonatkozásait vizsgálják.

„Kisebbségvédelem Európában”nyáriegyetemenvaló részvételre - módosított felhívás

Magyarország

2020-ban még két kiírás jelenik meg: hamarosan megnyílik a falu- és tanyagondnoki szolgálatok gépjárműbeszerzését segítő keret és a falusi civil alap, amely az önkormányzatok és egyházközségek mellett a civil szervezeteket is bevonja a támogatottak körébe. Utóbbiak négy tevékenységre pályázhatnak az erre elkülönített 5 milliárd forintból - mondta.

Magyarország

Az NKA Ismeretterjesztés és környezetkultúra Kollégiuma pályázati felhívása: Nagy hagyománnyal rendelkező, vagy újabb innovatív, jelentős tudományos ismeretterjesztő, kulturális, társadalmi és művészeti értékkel bíró országos, vagy fontos regionális szereppel rendelkező magyarországi kiadású és határon túli magyar nyelvű sajtótermékek támogatása. Kulturális szempontból értékes művészeti, kulturális, társadalmi, tudományos és ismeretterjesztő területekhez kapcsolódó, nyomtatott sajtótermékek megjelentetésének támogatása.

Magyarország

Nagy hagyománnyal rendelkező jelentős táncművészeti értékkel bíró országos szereppel rendelkező magyarországi kiadású és határon túli magyar nyelvű sajtótermékek támogatása.

Kárpát-medence

Nemzeti Összetartozás Napja – „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel videópályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága

Magyarország

Közösségi tér ki-/átalakítása és foglalkoztatás, valamint az Egyházi közösségi tér ki-/átalakítása és foglalkoztatása

Budapest

ingyenes könyvek igényelhetők idős, magányos időseknek, illetve gondozóik számára a Parakletos Könyvkiadó jóvoltából

A Békéscsabai Meseház rajzpályázatot hirdet gyermekek számára, melynek témája MINDEZ ÉN VAGYOK...

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2008 óta több, mint 100 Messzehangzó Tehetséget támogatott a Művész leszek! Tudós leszek! Tehetség-támogatási rendszeren keresztül.

Felhívás a a „Kisebbségvédelem Európában” nyári egyetemen való részvételre.

Vámospércs

A Felvidéki Magyar Szépművészeti Egyesület és a Kernstok Károly Művészeti Alapítvány valamint vajdasági partnereik közösen szervezik meg január 23-án, csütörtökön 18.00 órai kezdettel a Határtalan képzőművészet című csoportos tárlatot a Szabadkai Kortárs Galériában.

A Kisebbségi Jogvédő Intézet Esszépályázati felhívás 2020-ra.