Három generációval az egészségért II. / 3GEN-19

1989 emlékezete és a transzatlanti kapcsolatok erősítése

Amerikai pályázat a jövő generációjának

Gyémántbogár Díj 2019

Miniátort Budára

Slachta Margit szobor elkészítése - Zugló

Hófehérke és a 7 törpe című táncjátékra jegyek

Horvátország

Horvátországi magyarok történetei a történelmünk egyik legszörnyűbb időszakának magyar áldozataira kívánunk emlékezni.

Horvátország

A horvátországi magyarság történelmi jelenlétét bizonyító emlékjelek.

Bjelovar

Eszperantó egyesületek gyermekrajzpályázata.

Horvátország

AZ ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKE PÁLYÁZATOT HIRDET

Magyarország

A Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány PhD kutatói programot hirdet a 2016-os évre. A pályázatra korhatár nélkül jelentkezhetnek magyar vagy angol nyelvű közgazdasági, gazdálkodástudományi vagy jogi PhD képzésben résztvevő doktoranduszok, vagy végzett PhD fokozattal rendelkező doktorok. A pályázat további feltétele, hogy a pályázó kutatási területe közgazdasági és pénzügyi, illetve az ezekhez kapcsolódó interdiszciplináris tudományokkal legyen kapcsolatos.

Magyarország

Az Alapítvány kuratóriuma közös integrált műsorral több helyszínen megrendezendő ünnepély megtartásáról és országos esszé pályázat kiírásáról döntött a 14-18 éves fiatalok körében "Családi emlékeink a magyar szabadságharcról" címmel. A pályázat terjedelme maximum. öt oldal lehet. A pályázati munkákat internet segítségével a levelezési címre kérjük továbbítani.

Magyarország

A pályázat célja: Romániában, Ukrajnában, Szerbiában, Szlovákiában és Horvátországban köznevelési (nem felsőfokú vagy felsőoktatási képzési) feladatokat ellátó, szórványterületen dolgozó pedagógusok és tanulók ösztöndíjának biztosításához, utazási, valamint kollégiumi ellátási költségeihez történő hozzájárulás.

Magyarország

Foglald versbe az aranyat! - versírás az olimpiai aranyérmekről