Rockin Dunaszerdahely 2017

Dunaszerdahely Villámkurzusok

Jelentkezz most : goo.gl/63aHcw

rockin-dsz

A Rockin elsö ízben 2016. szept. 11-én került megrendezésre a dunaszerdahelyi Vásártéren. A legendás Foo Fighters – Learn To Fly címü dalát adta elö 50 lelkes zenész. Erről a megmozdulásról videó is készült, amely megjelent a szociális hálókon.

Ötlet:
Tavaly szerveztek egy nagy örömzenélést Olaszországban, ahol több mint ezer zenész jött össze, hogy közösen játssza el a Foo Fighters: Learn to Fly című dalát. Ők ezzel szerették volna felhívni magukra a figyelmet, hogy az említett zenekar Cesena városában is fellépjen. Ez a megmozdulás adta az ötletet Katona Gábornak és fiának, hogy egy hasonló – persze méreteiben kisebb – közös zenélésre invitálja Dunaszerdahely városába a környék gitárosait, dobosait, énekeseit. Úgy gondolták, hogy a város adottságait figyelembe véve az ezer helyett ideális szám lesz az ötven, ami tíz-tíz szóló és basszusgitárost, dobost, illetve húsz énekest jelent.
Miután a Rockin 50 akció sikeresnek bizonyult 2017-ben újra megrendezésre kerül, természetesen a tervek szerint több résztvevővel. Erről az eseményről is készülne videó. Azt tervezzük, hogy 2 számot játszanánk, és ezt szeretnénk, ha együtt választanánk ki. Ezen kívül egy kis frissítőről is gondoskodunk…
Az akció célja minél több zenészt összehozni és együtt egy jót szórakozni.

Időpont: Szeptember 3. 2017
Hely: Dunaszerdahelyi vásártér

Technikai info:
Dobosok saját dobszerkót hozzatok! + szõnyeg
Gitárosok-mindenki hozzon saját kombót + kábelek
Baszgitárosok-saját kombót hozzatok + kábelek
Énekesek – szöveget

Kihangosítás + hang felvétel – Roland Danics és csapata / Videófelvétel – Bíró Máté
További infókkal hamarosan jövünk !

Forrás: facebook