Budapest

A tíznapos táborba 15 és 19 év közötti fiatalok jelentkezését várják a Kárpát-medencéből. A táborról és a jelentkezés feltételeiről a Felvidék.ma-t Kálmán Hajdók Katalin, a mozgótábor felvidéki referense tájékoztatta.

Szeged

A cseh–szlovákiai magyarság megpróbáltatásai vallási, politikai, kulturális téren, 1938 és 2010 között címmel szervezett nemzetközi konferenciát a Magyar Egyháztörténeti Enciklopédia Munkaközössége (METEM) és a Historia Ecclesiastica Hungarica Alapítvány (HEH) Szegeden, a Katolikus Házban.

Hatvan

Jelentkezz önkéntesnek a Bátor Táborba, hogy beteg gyermekek cimborája lehess! - Beszélgetés Benkő Líviával, a Bátor Tábor Alapítvány marketingkommunikációs vezetőjével.

Toldi Ház ( Szabadság út 4., AlsóTold, Nógrád, 3069)

Ismerkednél a zöld életmóddal, de elvesztél az internetes válaszok világában és még keresed a „hogyanokat”? A kíváncsi fürkészők jelentkezését várjuk, akik hajlandóan egy hétvégét rászánni arra, hogy megtanulják, hogyan tudnak olyan mosószert, szappant és egyebeket előállítani otthon, amivel egyszerre tudják óvni a környezetüket és egyben megőrizni a saját és családjuk egészségét.