Hatvan előadás képben és szóban

Szögi Csaba Zenta Hírek

Az Éld az életed! Egyesület Életmód egy órában című ismeretterjesztő és tanácsadó előadássorozata három évvel ezelőtt indult, azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

A hatvanadik, képvetítéssel egybekötött előadást Sándor Terézia, az egyesület elnöke tartotta kedden a Zentai Alkotóházban, miáltal visszatekinthettünk az elmúlt időszakra, amelynek során számos vajdasági és magyarországi előadó részvételével gazdagodhattunk ismeretekben, tudásban. A visszatekintést követően három volt/visszatérő előadó: Kruška Siniša, Berta Berényi Tímea és Nagy Fodor Lilla kedveskedtek egy-egy rövid és érdekes kiselőadással és gyakorlattal a közönségnek.

Sándor Terézia elmesélte: a sorozat azért jött létre, hogy a legkülönbözőbb testi, lelki és szellemi témákban átadhassák a tudást, tapasztalatot, tanácsokat az érdeklődőknek; mindazt, ahogyan az életmódunkkal hatni tudunk az életünkre: egészségre, sikerre, munkára, kapcsolatokra. Mindehhez olyan előadókat keresnek, akik a legautentikusabb módon, a leghitelesebben tudják ezt megtenni.

A teljesség igénye nélkül soroljunk föl néhány témát a 25 előadó által tartott 60 előadásból: méregtelenítés, dietetika, hahotajóga, gasztronómia, hipnózis, meditáció, homeopátia, germán medicina, testbeszéd, meridiántorna, sikerszemlélet, kineziológia, ásványtan, mentálhigiénia stb.

Előadása végén az egyesület elnöke ismét megköszönte minden előadónak, hogy önzetlenül, tudásuk legjavát adva vettek/vesznek részt az előadássorozatban, valamint szintúgy köszönetét nyilvánította ki a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központnak, a Népi Technikának és a Civil Szervezetek Házának, amiért helyet biztosítanak a rendezvénynek.

Forrás: Magyar Szó

eld az eleted01