Aranykert Néptánccsoport

Szlovákia, Bős Kultúra, információ, kommunikáció | Sport, hobbi, szabadidő | Ifjúsági

A szervezet alapadatai

Aranykert Néptánccsoport
Egyesület
2005

Székhely

Szlovákia
93005
Bős

A szervezet célja

Kultúra, információ, kommunikáció
Sport, hobbi, szabadidő
Ifjúsági
A csoport 2005-ben alakult 6 egykori táncossal, s azóta a helyi bősi Csemadok és a község támogatásával működik. 2006 őszén rendezték meg első ízben a Toborzó-t, mellyel az volt a céljuk, hogy fiatalokat toborozzanak az akkor még csak kamara tánckarba.

Az eltelt évek alatt részt vettek a bősi rendezvényeken, flunapokon, táncházakat és játszóházakat is szerveztek azzal a céllal, hogy a gyerekek minél hamarabb megismerhessék gazdag kultúránkat.

A csoport szárnyai alatt működik a Tőzike gyeremektánccsoport, valamint a Süssfelnap kis gyermektánccsoport, melynek célja az utánpótlás nevelése.

Kapcsolattartási adatok

Bernáth Zoltán
Amennyiben továbbiakban nem szeretné, hogy szervezete adatait honlapunkon feltüntessük írjon az emailcímre.

Hasonló civil szervezetek

Zentai Ifjúsági Szervezet

Szerbia, Zenta (Senta)Zentai Ifjúsági Szervezet...

Magyar Demokrata Ifjúsági Szövetség

Románia, Târgu-Mureş / MarosvásárhelyA Maros megyei MADISZ egyike a legrégibb és legszélesebb tevékenységi körrel rendelkező romániai ifjúsági szervezeteknek. A havi rendszerességű tevékenységek mellett közismert rendezvényei az évente megrendezésre kerülő ALTER-NATIVE Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál és a szovátai Irsai Zsolt Ifjúsági Képzőművészeti Alkotótábor. Folyamatosan működik az ifjúsági információs és tanácsadó iroda, amelynek szolgáltatásait minden fiatal igénybeveheti, nemzetiségre való tekintet nélkül. Célunk az európai ifjúságpolitikai törekvések szellemében a megye ifjúságának megteremteni azt a lehetőséget, hogy bármilyen információhoz a lehető legrövidebb időn belül hozzáférjen. Szervezetünk lehetőséget biztosít a fiatalok számára, hogy elképzeléseiket szervezeti keretek között megvalósítsák, ugyanakkor könnyűzenei koncertek, színházi előadások, szakmai találkozók, filmvetítések, kiállítások, kirándulások szervezésével alternatívát nyújt a város diáksága számára, hogy az iskolai év folyamán is kikapcsolódhasson.Magyar Demokrata Ifjúsági Szöv...

Légy aktív

Szeretnél másokon segíteni vagy egy jó ügy érdekében cselekedni? Mi segítünk neked megtalálni a legideálisabb civil szervezetet.

csatlakozom

Romániai Magyar Cserkészszövetség

Románia, Miercurea Ciuc / CsíkszeredaA magyar cserkészmozgalom célja és egyben az RMCSSZ jövőképe, hogy a társadalmat olyan életrevaló, elkötelezett, felelős, egészséges polgárok alkossák, akiknek fontos, hogy önmaguk folyamatos nevelése által az Isten felé növekedjenek.Romániai Magyar Cserkészszövet...