A Parasznyai Ifjúságért Egyesület

Magyarország, Parasznya Kultúra, információ, kommunikáció

A szervezet alapadatai

A Parasznyai Ifjúságért Egyesület
Egyesület
18441220-1-05
05-02-0003242
2015

Székhely

Magyarország
3777
Parasznya
Rákóczi F. u. 64.

A szervezet célja

Kultúra, információ, kommunikáció
“A Parasznyai Ifjúságért” Egyesület olyan önkéntesen létrehozott, önkormányzattal rendelkező szervezet, amely az alapszabályban meghatározott célra alakult, nyilvántartott tagsággal rendelkezik, és céljának elérésére szervezi tagjai tevékenységét.

Egyesületünk célja Parasznya község ifjúsága közösségi, valamint kulturális életének szervezése, kulturális és egyéb közösségi programok megvalósítása, a település ifjúsága művészeti alkotómunkájának elősegítése.

Egyesületünk, egy kis Pitypalatty-völgyi település, Parasznya fiataljaiból alakult. Fontosnak tartjuk, hogy szabadidőnket, ebben a kis közösségben, hasznosan, értelmesen és a település javára töltsük el. A települési programokban aktívan részt veszünk, a testvértelepüléssel történő kapcsolattartásban, a programok szervezésében és bonyolításában. Együttműködünk a településen lévő Művelődési Központtal, és az Önkormányzattal

Fontosak tartjuk, hogy szabadidőnket, ebben a kis közösségben, hasznosan, értelmesen és a település javára, az önkormányzattal szorosan együttműködve töltsük el.

Kapcsolattartási adatok

Dienes Zoltán elnök
3777 Parasznya, Rákóczi F. u. 64.
+36 48/345-207
Amennyiben továbbiakban nem szeretné, hogy szervezete adatait honlapunkon feltüntessük írjon az emailcímre.

Hasonló civil szervezetek

Cracovia Expressz Magyar-Lengyel Kulturális Alapítvány...

Magyarország, BudapestA Cracovia Expressz Magyar-Lengyel Kulturális Alapítvány kiemelt célja a magyar-lengyel kapcsolatok professzionális igényű megerősítése és hazánk népszerűsítése Lengyelországban, valamint a lengyel kultúra promóciója Magyarországon.Cracovia Expressz Magyar-Lengy...

KALI JAKH Polgári Egyesülés Zenta

Szerbia, Zenta (Senta)KALI JAKH Polgári Egyesülés Ze...

Légy aktív

Szeretnél másokon segíteni vagy egy jó ügy érdekében cselekedni? Mi segítünk neked megtalálni a legideálisabb civil szervezetet.

csatlakozom

Romano Drom Tornyos

Szerbia, Tornyos (Tornjoš)Romano Drom Tornyos...