” A Bábonymegyeri Reformátusokért” Alapítvány

Magyarország, Bábonymegyer Kultúra, információ, kommunikáció

A szervezet alapadatai

" A Bábonymegyeri Reformátusokért" Alapítvány
Alapítvány
18299896-1-14
18299896-1-14
14-01-0003315
2015

Székhely

Magyarország
8658
Bábonymegyer
Szabadsághegy tanya 1.

A szervezet célja

Kultúra, információ, kommunikáció
Az alapító az alapítvány céljaként a helyi református vallási, kulturális és információs, kommunkiációs tevékenységeket jelöli meg. A fenti célokon belül az alapítvány célja a helyi református vallás erősítése, megismertetése a fiatalabb korosztállyal is, tömeg kommunikáció, művészeti tevékenység, kulturális, vallási örökség megőrzése, közgyűjtemény, kiadás, épített környezet védelme, népművészet, hagyományőrzés, közművelődés, a helyi kultúra ápolása, kulturális tevékenység fejlesztése, élénkítése. A fenti tevékenységek során az alapítvány közreműködik a helyi református vallási kultúra erősítésében, támogatja a helyi vallási tevékenység gyakorlását, segíti a helyi kulturális, történelmi, természeti és vallási értékek megőrzését is. Az alapítvány segít előteremteni a helyi kulturális, történelmi és természeti és vallási örökség megőrzéséhez a szükséges anyagi forrásokat illetve az alapítvány saját maga szervezésében is lebonyolít helyi kulturális és vallási programokat és szervezi a fenti célok megvalósítása érdekében a rendezvényeket.

Kapcsolattartási adatok

elnök Rusznák Jánosné dr. Licska Mária
8658 Bábonymegyer, Szabadsághegy tanya 1.
Amennyiben továbbiakban nem szeretné, hogy szervezete adatait honlapunkon feltüntessük írjon az emailcímre.

Hasonló civil szervezetek

Cracovia Expressz Magyar-Lengyel Kulturális Alapítvány...

Magyarország, BudapestA Cracovia Expressz Magyar-Lengyel Kulturális Alapítvány kiemelt célja a magyar-lengyel kapcsolatok professzionális igényű megerősítése és hazánk népszerűsítése Lengyelországban, valamint a lengyel kultúra promóciója Magyarországon.Cracovia Expressz Magyar-Lengy...

KALI JAKH Polgári Egyesülés Zenta

Szerbia, Zenta (Senta)KALI JAKH Polgári Egyesülés Ze...

Légy aktív

Szeretnél másokon segíteni vagy egy jó ügy érdekében cselekedni? Mi segítünk neked megtalálni a legideálisabb civil szervezetet.

csatlakozom

Romano Drom Tornyos

Szerbia, Tornyos (Tornjoš)Romano Drom Tornyos...