Rozsnyó

November és december a gyűjtések és a karácsonyi készülődés ideje a Rozsnyói Katolikus Egyházmegyei Szeretetszolgálatnál. Így ismét bekapcsolódtak a Tesco üzletlánc élelmiszeradomány gyűjtésbe.

Rozsnyó

Az elmúlt három évben összesen 3087 új munkahelyet sikerült létesíteni a Rozsnyói járásban, közölték a kormány tagjai a nagyszabosi kihelyezett ülés után.

Nagycétény

ÁLLÁST KÍNÁL- angol nyelv, magyar nyelv és irodalom, szlovák nyelv és irodalom (Nagycétény)

Kassa

• Pozíció neve: Barista, pultos, felszolgáló, recepciós • Hirdető cég: ArteSec s. r. o. • Terület: B!stRovás (MaJel Rovás Központ), Kassa, Erzsébet utca 42.

Rimaszombat

Rimaszombat Városa (Svätoplukova 9, 979 01) - JUDr. Jozef Šimko polgármester képviseletében - állásajánlatot hirdet az alábbi munkakörre:

Rimaszombat

Rimaszombat Városa (Svätoplukova 9, 979 01) - JUDr. Jozef Šimko polgármester képviseletében - állásajánlatot hirdet az alábbi munkakörre:

Nemesradnót

A Nemesradnóti Magyar Nevelési Nyelvű Óvodába és Iskolába speciális pedagógust keresnek.

Rimaszombat

Állásajánlat: a Gemerské zvesti – Gömöri Hírlap szerkesztője, magyar nyelven

Fülek

A Füleki Gimnáziumba angol tanárt keresnek.

Rimaszombat

A Stredná odborná škola technická a agropotravinárska - Műszaki, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakközépiskola (IČO: 42317665,  Adresa: Okružná 61, Rimavská Sobota, 97901) tanárt keres gépész szakiránnyal (učiteľ odborných predmetov so zameraním na strojárenstvo.)

Érsekkéty

Az Érsekkétyi Református Egyházközség, mint az Érsekkétyi Egyházi Alapiskola és Óvoda alapító-fenntartója pályázatot ír ki az iskola igazgatói állásának 2019. szeptember 1-től történő betöltésére.

Komárom

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Diakóniai Központjának igazgatótanácsa – összhangban egyházunk 1/2003-as, a SZRKE szeretetszolgálatáról szóló törvénye 5. §-a (10) bekezdésével – pályázatot ír ki a Diakóniai Központ igazgatói tisztének betöltésére.

Nagymegyer

A Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola hidaskürti részlege és nagymegyeri kihelyezett részlege, asztalos szakoktató állás betöltésére felvételt hirdet. Részmunkaidő heti 2 nap.

Nagymegyer

A Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola nagymegyeri kihelyezett részlege kozmetikus szakoktató állás betöltésére felvételt hirdet.

Zselíz

A szociális szolgáltatásokról szóló 448/208. sz. törvény alapján a Zselízi Református Egyházközség pályázatot hirdet a Mózeskosár Református Bölcsőde vezető nevelői állásának betöltésére, a 2019. szeptember 9-től kezdődő időszakra. Jelentkezési határidő 2019. június 22.

Komárom

A Komáromi Jókai Színház hangosítót keres a következő feladatkörre: 

Kassa

Sürgősen takarítónőt keresnek Kassán - akár részmunkaidőset is.

Felvidék

Májusban indul a projekt, a lehetséges alkalmazottak kiválasztásával és képzésével, szeptemberi munkába állításukkal. Egyelőre 10 hónapon át, vagyis a következő tanévben fedezi majd a bérköltségeket a munkaügyi hatóság, mely szakképzetlen munkanélküliek foglalkoztatását is elsődlegesnek tekinti. Önkormányzatainknak érdemes utána nézni a munkahivatalokban, hogy nekik milyen esélyeik vannak.

Rimaszombat

Sclerosis Multiplex Klub értesíti a nyilvánosságot, hogy május 06. és 19. között A napraforgók napja címen ismét megrendezi országos nyilvános gyűjtését.

Dunaszerdahely

DUNASZERDAHELY VÁROSA A Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának az oktatásügyi államigazgatásról és az iskolai önkormányzatokról szóló 2003. évi 596. törvénye 4. § és a közfeladatok ellátásáról szóló 2003. évi 552. törvénye 5. § és későbbi módosításaik értelmében pályázatot hirdet az alábbi intézmény igazgatói tisztségének betöltésére: Základná umelecká škola – Művészeti Alapiskola, Smetana liget 283/6, 929 01 Dunaszerdahely.

Dunaszerdahely

Dunaszerdahely városa a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának az oktatásügyi államigazgatásról és az iskolai önkormányzatokról szóló 2003. évi 596. törvénye 4. § és a közfeladatok ellátásáról szóló 2003. évi 552. törvénye 5. § és későbbi módosításaik értelmében pályázatot hirdet az alábbi intézmény igazgatói tisztségének betöltésére:

Dunaszerdahely

A Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának az oktatásügyi államigazgatásról és az iskolai önkormányzatokról szóló 2003. évi 596. törvénye 4. § és a közfeladatok ellátásáról szóló 2003. évi 552. törvénye 5. § és későbbi módosításaik értelmében pályázatot hirdet

Kassa

Magyarország Kassai Főkonzulátusa pályázatot hirdet kulturális ügyintézői/fordítói munkakör betöltésére. Beküldési határidő: 2019. április 5.