A CIC Nógrád zárva

Salgótarján Tudástár
Nógrád Megyei Civil Információs Centrum 2020. március 17-től, keddtől szünetelteti a személyes szolgáltatásait.

Kedves Civil Barátaink!
A rendkívüli helyzet felelősségteljes döntést kíván tőlünk.
A városi intézmények látogatási tilalmával egyidejűleg a mi ügyfélforgalmunk jelentősen megnőtt. Leginkább a művelődési központ és a színház tanácstalan látogatói nálunk szeretnének választ kapni felmerülő kérdéseikre. Ez legalább napi 20-30 plusz ügyfelet jelent a saját célcsoportunk mellett, ami már meghaladja a Fő téri irodahelyiség biztonságos működtetésének kereteit.

A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása érdekében alábbiak szerint alakítjuk a tevékenységünket.
2020. március 17-től, keddtől szüneteltetjük a személyes szolgáltatásainkat, rendezvényeinket, képzéseinket. Munkatársaink természetesen elérhetőek maradnak online, messengeren, e-mailben, facebookon, telefonon.
(A működtető A „Háztartások Foglalkoztatásáért” Alapítvány példaértékűen biztosítja a „home office” lehetőséget azoknak a munkatársainak, akik kiskorú gyermeket nevelnek, vagy krónikus betegségben szenvednek.)

Az elkövetkezendő időszakban elsősorban a CIC háttérmunkáira koncentrálunk. Megújítjuk honlapunkat, bővítjük, frissítjük az adatbázisainkat és előkészítjük a Nógrád megyei civil szektort bemutató kiadványunkat és felmérjük az online képzések, összejövetelek technikai hátterét, lehetőségeit.

Hírlevelünkön és facebookon keresztül is folyamatosan kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel.

Kedves Civil Barátaink!A rendkívüli helyzet felelősségteljes döntést kíván tőlünk.A városi intézmények látogatási…

Közzétette: Nógrád Megyei Civil Információs Centrum – 2020. március 16., hétfő

Ezt a döntést mindannyiunk egészsége érdekében hoztuk meg.
Több mint 20 éve dolgozom ezen a területen, de még nem tapasztaltam olyan helyzetet, amely kifogott volna a civil kurázsin. Hiszem, hogy közösen ezt is sikerül megoldanunk.

Vírusmentes heteket és jó egészséget kívánunk!
Vadasi Zsuzsanna szakmai vezető és a CIC munkatársai