Zolbert @International Jazz Day Arad

Joys művész kávézó Zene

2022. április 30-án, szombaton 19 órai kezdettel, a Dzsessz világnapja alkalmából, az aradi Joy’s művészkávézó ad otthont a smooth jazz műfaj magyarországi nagykövetének tartott, budapesti ZOLBERT dzsessz koncertjének. Idén trió felállásban látogatják meg városunkat.

A rendezvényre elővételben jegyek válthatók április 15-től 30 lejes áron a Joy’s-ban.

Az eseményt az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a Herbie Hancock Institute of Jazz égisze alatt, Molnar Mihai és az A13 egyesület szervezi, az NKA, Hertz, SIS Events és a Joy’s művészkávézó támogatásával.

Figyelem, a helyek száma korlátozott!

Bővebb információkért kérjük hívják a Joy’s művészkávézót a 0743 333 313-as telefonszámon. Magyar nyelvű információkért hívják a 0761 899 230-as telefonszámot.

A szaxofonos, zeneszerző és producer 2013-ban “Frappé” című dalával megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, amely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is megkapta. Szintén ebben az évben zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű, brit The Brand New Heavies előzenekaraként.

2015-ben jelent meg “One” című debütáló nagylemeze, mely a smooth jazz műfaj őshazájában az Egyesült Államokban a legendás JazzTrax rádió az év legjobb lemezeit és dalait összefoglaló TOP 25-ös listáján a 10. helyre került fel.

2016-ban megalapította saját borfesztiválját a Zolbert Jazz & Wine Fest-et, mely a neszmélyi borvidék kulturális életét építi, teljesen új megközelítést behozva a hazai fesztiváléletbe.

2017-ben jelent meg második albuma az “Inside Out”, melyen 12 instrumentális kompozíció mellett, helyet kapott Takács Nikolassal közös dala a “Miami Nights” is.

Legújabb, 17 dalt tartalmazó, élő koncertlemeze a “Live”, melyet egy 10 fős nagyzenekarral rögzített, 2018. március 30-án jelent meg.

2019-ben a Paloznaki Jazzpiknik nagyszínpadán lépett fel zenekarával a legendás szaxofonos, Maceo Parker előzenekaraként. 2020 áprilisában debütált “Live” című koncertfilmje, melyet a 90.9 Jazzy Rádió mutatott be online streaming segítségével.

Jelenleg harmadik stúdióalbumán dolgozik, mely 2022 első negyedévében fog megjelenni.
A művész által képviselt zenei irányzat az instrumentális popzene színes palettáját idézi, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözeteiként, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.

Produkciója az elmúlt 9 évben több, közel 200 koncertet adott.
#aradcanjazz #intljazzday #jazzdayarad #jazzdayarad2022

https://www.zolbertmusic.com/
https://www.facebook.com/zolbertmusic/
https://www.instagram.com/zolbertmusic/
https://www.youtube.com/ZolbertMusic