Zene, tánc, csend tábor

Posticum Ismeretterjesztő

A zene az, mikor örülsz, mikor szomorú vagy, mikor fáj, mikor jó. A zene lehet bent és hallható a füleddel is.
A tánc az, mikor helyet csinálsz magadnak a világban, mikor a tested megformálja a teret. Csinálhatod ritmusra, megtanultan lépkedhetsz vagy hajladozhatsz minden szabály nélkül.
A csend az, ami néha idegesítő, néha mézédes az íze, máskor beszél hozzád, vagy épp süket.

A belső zenédet Simai Mihaela, Mela fogja kicsalogatni belőled, a testedet Fabio Gerhold fogja az improvizációs kontakt tánccal hajlítani, a csendet pedig Bodoni-Dombi Tündével fogod képpé alakítani.
A délutánokat a műhelyeknek szánjuk, ahol a kezed fog alkotni: varr, vagy épp agyagot formáz, lényeg, hogy használd. Sokat fogunk kint lenni, szaladgálni és gyerek-hangosak is fogunk lenni.

A Grund Zene, tánc, csend táborának időpontja: augusztus 25-30 (keddtől vasárnapig), naponta 9-17 órák közt.
Helyszín: Posticum Központ (Teiului u. 26 szám, Nagyvárad).

A tábor 7-14 éveseknek szervezzük. A Posticumban ugyanebben a periódusban tartandó Vakáció másként – zene, tánc, csend tematikájú felnőtt programjával párhuzamosan zajlik a nappali gyerektábor, így találkozási pontjaink is lesznek a Svájcból érkező Marianne Kaiser táncművésszel, és Niklaus Brantschen jezsuita szerzetessel és zen mesterrel.
A Posticum programja: https://www.facebook.com/events/576605166627593/
A tábor jó eséllyel lesz többnyelvű, hiszen a felnőtt programra érkező családok gyerekeinek is nyitott.

A nappali tábor részvételi díja: 500 lej, testvérnek 400 lej, harmadik testvérnek 300 lej. A részvételi díj tartalmazza a teljes programköltséget, tízórait, uzsonnát és meleg ebédet.

A táborra ITT lehet jelentkezni: https://forms.gle/mjtBxuiEbV7ZVYvT6

Jelentkezési határidő: július 31, péntek, 23:59.

Támogatnál? A Grund közösség ajtaját kinyitjuk mindazok felé, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak részt venni a programjainkon, ugyanakkor támogatnák az élményalapú oktatási kezdeményezéseinket akár anyagilag, akár szolgáltatással, vagy tárgyi jellegű adományokkal. Vedd fel velünk a kapcsolatot: , +40 (771) 489 758‬