Yotengrit elvonulás

Urusos-Nagymedve Gyógy és Elvonuló Központ Hargita Farkaslaka Ismeretterjesztő

Yotengrit elvonulás-A Rábaközi Tudók értékrendjének megismerése

Elvonulás a Yotengrit, a Rábaközi Tudók értékrendjének megismerésére, és a mindennapi életbe való bevezetésére.
Urusos-Nagymedve Gyógy és Elvonuló Központ
Erdély, Farkaslaka

Társadalmunk és kultúránk igen messze került a Természettől, és a természetes életfolyamatoktól. Az ember azt hiszi, hogy tetszése szerint változtathatja meg az Isteni törvényeket. A mostani korban értékválságban élünk, egyre többen vágynak egy valódi értékeket követő, letisztult, a gyakorlatban is megvalósítható útmutatásra.
“A Yotengrit bölcselet tisztasága, egyszerűsége, szépsége, finomsága, megérinti a lelket, ezáltal képes felébreszteni a mindenkiben bévül szunnyadó tudást. Lényünket áthatva minden a helyére kerül és idővel kialakul a belső REND. Vele a CSEND. Benne az EGYENSÚLY. Nincs más dolgunk, mint az alapköveken lépdelve elindulni a magunk útján, megteremteni mindezt magunkban, hogy hiteles példával bátoríthassunk egyre több testvérünket. Nem erőltetve, hanem példamutatással, emelkedettséggel. A szeretet, a bölcsesség és az igazságosság mentén”. (Dr. Darnói Tibor, a Yotengrit alapítvány elnökének írása)

Pár gondolat az elvonulás vezetőjéről:
Gergely Erzsébet vagyok, Magyarországon, a Rábaközben születtem, s olyan családba érkeztem, amelynek ősi vonala a rábaközi tudók hagyatékát vitte tovább. Nagyanyám 7 éves koromban választott ki, s kezdett el tanítani az értékrend elméleti és gyakorlati ismereteire.
Erre a tudásra alapozva lettem holisztikus bába és a nők, családok segítője. Nagyanyai korban, anyaként és bábaként is vallom, hogy nőnek születni és nőként élni, áldás és gyönyörűség, ha megismerjük a bennünk lévő őserőt. Ráébredve erre az erőre tudunk mellérendelt minőségben kapcsolódni egymáshoz a férfierővel és párkapcsolatban, társként magával a férfival. Jelenleg Erdélyben, Székelyudvarhelyen élek és dolgozom.
A Yotengrit értékrendje és a saját utam megtapasztalásai alapján szeretném átadni a Rábaköz Tudóinak minden korban alkalmazható útmutatását, a létezésről, az életről, születésről és halálról, bábaságról, szeretetről, szerelemről, a női-férfi létről, erkölcsi és szellemi hovatartozásról. Szeretettel várok minden érdeklődőt!

SZÁLLÁS: Két téliesített jurta áll rendelkezésünkre.
Tisztálkodásra és tisztulásra fából épített, két külön-bejáratú, patak vízzel táplált barakkot és két fa wc-t használunk.
ÉTKEZÉS: Napi 3x étkezés!
Mit hozz magaddal?
Hálózsák, kispárna
Zseblámpa
Polifoam
Kanál, kés, villa
Helyszín: Erdély, Farkaslaka
Időpont: 2020. Július 20-24
‪Megérkezés 19-én vasárnap.‬
‪Távozás 25-én szombaton délelőtt.‬
Utazás: Lehet egyénileg, autóbusszal a Népligetből vagy telekocsikat szervezünk.

Jelentkezés:
+36206677544
(Max. 28 fő, férfiak, nők jelentkezését várjuk)
Regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik, és 35.000 Ft foglaló átutalásával tudod a helyed biztosítani!
Regisztráció után küldjük a számlaszámot.
Az elvonulás ára 85 000Ft/ fő teljes ellátással, túravezetéssel.
A tanítás maga térítésmentes, köszönet a Yotengrit Alapítványnak és Gergely Erzsébetnek.
Lemondás esetén a foglalót nem adjuk vissza, viszont felhasználható más programunkhoz.