Yoga & Meditation – Discovery – FULL HOUSE

EkagraYoga Ismeretterjesztő

ESEMÉNY KEZDÉSI IDŐPONTJA: 18:OO
BETELTEK A HELYEK! A vasárnapira itt tudtok jelentkezni: https://fb.me/e/1L8x1PRte
🔶️A II. workshopunk témája A FELFEDEZÉS (Discovery) lesz – felfedezni magunkban az újat, az új kapukat. Sokszor nem is gondoljuk, milyen rejtett tudás, érték rejlik bennünk, melyet arra tudunk használni, hogy átlépjük az akadályainkat, félelmeinket melyek korlátoznak a fejlődésünkben. Közösen tudatosítani fogjuk, hogy sokkal többek vagyunk, mint a test, elme, gondolatok, érzéseink, félelmeink.
🔶️ A Jóga, és a légzés segítségével feloldjuk a vélt korlátainkat, felfedezzük a testünk apróbb részleteit.
🔶️ A meditáció pedig rávezet majd minket arra, hogy felfedezzünk új kapukat, új részeket magunkban, amelyeket eddig nem tudatosítottunk, hogy ott vannak. Ez a közös este legyen egy kellemes, nyitott, nyugtató tér – és idő arra, hogy Új dolgokat fedezzünk fel magunkban, hogy megismerjük olyan oldalunkat, amelyet azelőtt nem, vagy olyan új felismeréseket hozzon számunkra, amire igazán szükségünk van.
🔶️KÉRLEK, IDŐBEN JELENTKEZZETEK GOING-AL az eseménynél!Amennyiben túljelentkezés van, megismételjük az eseményt vasárnap ( december 5.én)
🔶️Helyszín:Str. Georges Clemenceau 6.szám, a Koncert hangszerbolt melletti üvegkapu bejáratnál kell bejönni( ami nyitva lesz) az udvarba, majd balra, a barna ajtó, és a lépcsőkön le a Stúdióba😊
Kérlek, legyetek ott 5-10 perccel korábban.
Részvételi díj: 6O RON
GOING-al jelentkezhettek az eseménynél
Szeretettel várunk ❤
Ákosról részletesebben az oldalán olvashattok: https://www.facebook.com/Akosintuitive